Jump to content

Svanes

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Svanes

  • Birthday 10/01/1979

Svanes's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar! Jeg heller og mere over mot Franchi eller Beretta merker jeg. Ser at Falconet SB Presision har ejektor og.
  2. Takker for svar. Er ikke Beretta ultralight bare tilgjengelig i 12/70 mens f.eks franchi og yildiz har 12/76? og hvor mye forskjell er det på 12/70 og 12/76 når du kan få "hjemmeladet" ammo? Vet jeg kan spare en 200 gram på å gå for kaliber 20, men har mindre tilgang til ammo til denne, så dermed er det nok utelukket.
  3. Jeg har søkt rundt omkring her på forumet etter den visdom som ligger her, og har kommet opp med noen alternativer. Jeg er først og fremst ute etter en lett hagle til å dra i skogen med, siden jeg har en Lincoln 12/89 fra før. Maks tak er nok rundt 12 laken. Ønsker 12/76 i utgangspunktet. Alternativene jeg står igjen med er: EXXO LUX LITE HAGLE/BETTINSOLI/Diamond (er vel samme hagle etter hva jeg har forstått) Franchi Falconet SB Presision Churchill Hunting Select (3.2 kilo, er i overkant, men liker utseende på hagla. Noen kommentarer på kvaliteten?) Beretta Blackwing (3.2 kilo) Et annet alternativ er ja og Yildiz haglene, men har lest en del "ufine" ting om disse her på forumet... jeg skyter ikke mye leirdue, men vil ha en hagle jeg kan bruke over tid uten å uroe meg om jeg tar en tur eller fem på banen.
  4. Har selv en Howa i 7mm. Er litt kryp i avtrekkeren, men langt fra hva jeg har kjent på andre orginale rifler...
  5. Jeg skal kjøpe meg ei ny rifle for å bruke på toppjakt/småvilt. Jeg har etter mye om og men landet på kaliber 223. Jeg har søkt dette forumet (men får helt sikkert svar fra andre som har funnet mere enn meg ) etter mere tilbakemelding på Savage 116 utgaven. Er det noen som kan gi noe tilbakemelding på denne? Anbefalinger? Satse på Savage rifla, eller er noen av de andre alternativene bedre i den prisklassen? 23.03.09: Siden det var så "mange" erfaringer med Savage riflene, ble det en Howa... hehe
  6. Takker for utrolig kjappe svar! Får teste dette ut så raskt som mulig.
  7. Hei. Jeg er temmelig ny på dette forumet, og det kan hende at dette temaet er tatt opp før (lite trolig), men.. (Regner med å få ett vink om det er tatt opp før) Jeg er en temmelig aktiv pistolskytter som har holdt på ett par år nå. For ca. 2 år siden kjøpte jeg en Baikal LJ35 da wingevåpen hadde et supertilbud på disse. Dette var Baikal pistoler som hadde vært innom Walter for en "overhaling". http://wingevapen.no/index.php?id=3784 Pistolen jeg har er ikke skutt mer enn noen tusen skudd, og er jevnlig pusset (demontert en gang i året). PROBLEM: Flere ganger har pistolen foretatt såkalt "dobbeltskudd". Den har skutt to skudd når jeg bare har trekket en gang i avtrekkeren. Den har og ved en annledning satt ett skudd i gulvet (skuddet gikk av da jeg dro/slapp sleiden.) Jeg liker pistolen veldig godt, og den er kapabel til å skyte bedre enn meg, så vil helst ikke kvitte meg med den. Men kan ikke ha en "usikker" pistol. Noen som har noen tips/formening om hva som kan være galt, eller er et besøk hos børsemaker det eneste riktige?
  8. Hei alle sammen. Jeg er og på vei til å skaffe meg ny rifle, og ser ut til å lande på en Howa. (Og blir mer og mer fornøyd med det ) Det jeg lurte på var om noen har noen erfaringer med howa 1500 lightning stokken kontra 1500 hogue stokken? Liker utseende på lightning stokken, men er usikker på om det er grunn nok til å kjøpe den.
  9. Eller kanskje denne? Ferdig oppsett. http://www.finn.no/finn/bap/object?finn ... T.svl=Link
×
×
  • Create New...