Jump to content

Tikkat33

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tikkat33

  1. Hei Kansje noen her har svar;) Jeg driver å lurer på om jeg kan ta inn å se noens posisjon på min garmin astro 220 om dei bare har enn gps? All så finnes det en gps der ute som vil komunisere med min astro eller må vi kjøpe et hunde band å henge det på sekken til karane i jaktlaget. Håpet va at i alle fall en kunne ha kontroll på alle sjøl om de hadde vært best om alle hadde en gps der vi ser hverandres posisjoner. Går dette eventuellt er det noen gpser som har en slik funksjon?
  2. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151078239440554&set=t.720295378&type=3&theater http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152143786680072&set=t.720295378&type=3&theater Charlie
  3. Hei sann. Da har min Losnabakken s-r Charlie begynnt å trøbbel litt, så lurer på hva vi kan gjør? Problemet er at han har begynnt å krurre å bjeffe på alle som kommer inn i huset (spessielt svigermor) eineste som han tillater og komme inn uten noke problem er min familie En annen ting med dette som jeg ikkje skjønner heilt er at når han begynner med dette så springer han som oftes vekk og gjømmer seg, personene som han knurrer å bjeffer til har han ikkje hatt noken problem med før så sitter her litt forvirret Svigermor prøver å ta komando, men noen ganger virker de noen ganger ikke. Der i mot med en gang han er ute av huset blir han rolig å snill logrer å vil ha kos av alle som han reagerer med inne. Noen som har noen tips for å ta dette vekk fra han?
  4. En ting som ikkje blir nevnt her er, blei kaninen drept ved at hunden glefsa nediden å skadet den eller på grunn av at kannine kan få lett hjerteinfarkt om dei blei stressa?
×
×
  • Create New...