Jump to content

omaufles

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

omaufles's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gå på dlttrading.com, søk på strop, der finner du lær stropp med slipepasta. De selger pakker til rundt 30 dollar med tosidig stropp og compound. Så er det bare å stroppe. Det funker best på konvex egg.
  2. Ka-bar BK2 skal være en meget robust kniv. Søk på youtube så får du se. Kan vist nok bruke den som hammer... Men Brusletto huntern tåler mye, konveks egg, rustfri osv. Den hadde jeg tatt. Har også en Hultafors billig kniv som jeg har snekret med i 4 år. Den har fått mye juling, men lever i beste velgående ennå.
  3. Den ligner veldig på en hagle jeg har som jeg også har arvet etter min far og bestefar. Det er en spansk eldre hagle som det står Guernica , Borchers-Celta på løpet. Meget tight og fin hagle som fungerer utmerket. Får ikke til å selge den hvertfall.
  4. Har du stort treffpunktforskjell med og uten demper? Har en 202 outback kaliber 6.5 som går ca 30 cm lavere med br dempern enn uten med norma fogel. Men sinnsyk samling med dempern
  5. omaufles

    Hodelykter

    Kjøpte meg en Black Diamond Icon her om dagen. Den er testvinner på klikk.no for lykter opp til 1000 kr. Er meget fornøyd med den. Solid konstruksjon, god passform og meget bra lys. Den koster ca 800 i Norge, jeg kjøpte den på ebay og fikk den hjem for 350 kr Anbefales!
  6. Det står faktisk ikke årstall på hagla så den kan være nyere. Vel, mysteriet løser vel seg en gang
  7. Er det noen som har hørt om ei spansk hagle som heter Borchers-Celta eller Guernica. Står det på hagla. Det er en smekker side by side i kaliber 12\70. Den fungerer utmerket, delene er tighte og virker å ha god kvalitet. Flammeherdet blånering på sidene. Automat sikring, ikke ejector. Polert stål i kasse og løpsfeste. Har arva den fra fadern, men vet lite om den ellers. Står ikke årstall men tipper på 30 tallet eller litt nyere...
  8. omaufles

    tikka t3 lite

    Monterte opp en ny t3 lite i 6.5 med en bushnell trophy og sako montasjer her om dagen for en kjenning, grovinstilte på kjøkkenbordet og gikk ut og skjøt inn børsa. Brukte vel 6 skudd, 3 to skudd serier så gikk den tråbeint i blink på 100 meter. Meget gode samlinger og trivelig børse å skyte med. Vi var to som skjøt samme seriene og hadde eksakt samme treffpunkt gjennom innskytinga. Anbefales så langt hvertfall.
  9. Jeg kjøpte en Muela. Spansk solid kniv med plast skaft og bukåpner. Tror den kosta 5-600 ca.
  10. omaufles

    Krag Larsen

    Har studert børsa litt: Står K.G.LARSEN 4532 ØYSLEBØ på stokken. Står 1924 på kassen (er vel årstall). På dioptern står det Hauges Hålsikte.
  11. omaufles

    Krag Larsen

    Takk for svara, ja børsa er meget lite skutt med og ser helt strøken ut. Sluttstykket går glatt og avtrekket virker meget bra. Er diopter pån, men ikke sikker på hvilket. Står innerst i skapet så... Noen som vet hva ei sånn børse er verdt?
  12. omaufles

    Krag Larsen

    Har en Krag Larsen banebørse som jeg har arvet. Noen som vet noe om denne børsa? Er vel mest sikkert stokken som er Larsen kan jeg tenke meg, men vet ikke. Det er selvfølgelig kaliber 6.5*55
  13. Da hadde han nok slurva med vedlikeholdet han blaser eieren. for den var full av rustflekker på løpet.
  14. Har en 6.5 outback med qr, er meget fornøyd med den. Lett i vekt, god balanse, verdens beste sikring og utmerket presisjon. Virker meget bra mot rust, noe jeg har sett blaser piper sliter med.. Et topp-kvalitets våpen!
  15. Hei Har ei sabatti lettvekter med både dobbelt hagleløp med choker og kombiløp. Har hatt den i snart 10 år og den har fungert utmerket. Har ikke vært plaget med rust eller noe annet. Kan absolutt anbefales.
×
×
  • Create New...