Jump to content

tyskjaktterrier

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

tyskjaktterrier's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 350gr speer kan man lade dem normalt som me andre eller må jeg korte hylsa når en skal ladde den? Fant ut at dem hadde hær. http://vapex.e-line.nu/svSE/Konsumenter ... _(-452-458)/Alla_458_Kulor
  2. Er du for nøyd med dovetail blank? Bruker du det på jakt?
  3. @malle Når jeg bestiller skinner er det da komplett med fram å bak sikkte? Såg prisen va §59. Er det noe mer jeg burde bestille med?
  4. Oki:) Jeg er ute etter ei kule som jeg ikke får gjennomskyting på for jeg jakter bjørn å går me hund. Har skutt 1 bjørner med Woodleigh 405gr og 1 med bly 405gr men fikk gjennom skyting begge gangene. Ikke altid lett å ha kontroll på hunda så har følt meg sikkrere med ei som har stoppet i kroppen på han..
  5. Jo sant det. Tror det var på kammere jeg leste om en som hadde plokket ut en del Hornady 350gr fra noen elger, han skrev at det var bra restvekt på de. Var opp i 90% å det er ikke dålig! Så funderer på å kjøpe en pakke å teste litt.. Noen som vet hvor de selges biligst hæn? Går det å bestille fra usa?
  6. Hei du Locasto. Hvordan bestiller jeg der? Registrerte meg på siden men sjønte ikke alt når jeg kom til betalingen:P Er det lang leveranse tid?
  7. Såg det var tomt for sper 350gr dær... Har lest at det blir problem med lengden på skudde når en ladder med sper?? Var apsolutt prisgunstig speren å.. Er alle woodligh kulene harde eller er dem mykere med lavere vekt?
  8. Hei:) Veldig bra å inspirerende tråd!! Jeg har en Marlin Mod.1895ss Micro-Groove Barrel 45-70 som også har dårlig orginalsikketr:( Ble litt inspirert til å bestille meg Skinnersights etter det jeg har lest hær.. Har sett de linker dere har lakt ut hær å lurer litt på hvordan jag skal bestille for å få med alt å riktig sikkter.. Jeg tenker da på riktig høyde fram og bak og ekstra framsikkte? Jeg bruker børsa på bjørnjakt å skutt 2 bjørner med den. En med 405gr bly som jeg mener kom fra hauglund.... Sisten jeg skjøt brukte jeg 405gr Woodleig. Jeg syntes begge kulene ble litt for harde (lite ekspansjon) å de gikk rett gjennom. Er på jakt etter ei kule me mere ekspansjon å som det er større sjangs for å ikke få gjennomskyting på siden det ofte er hunda runt bjørnen når det smeller... Har spekulert litt på Hornady 350gr Fn.... Er det en loddet kule? Har prøvd rem 300gr å 405gr men dær separerte blyet fra mantelen både på ælg å i kataloger.. Å den er vel ikke loddet?? Husker ikke utgangshastigheten på 300gr no men 405gr rem var på 500m/s
×
×
  • Create New...