Jump to content

kenneth

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

kenneth's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vanedannende ja har reist litt runt i verden tidligere,men en blir bare verre å verre me denne reisinga. Skulle jerne hatt litt mer romslig lommebok. Erer usikker hvor vi skal,men skal komme tilbake med det.
  2. Dette blir bra vi er 2stk jegere og ein tolk som reiser til polen 28mai retur 1juni Vi reiser på eget ansvar.Vet ingen ting om området men tolken vår seier at det er bra med dyr.Plassen vi skal jakte ligger 2timers kjøring fra Warshava. Gleder meg som en unge.Håper Blaseren fungerer el om eg river av heile bolten Noen som har just vert nede eller skall,la meg høre.
  3. Det er det eg har hørt at du kan bruke gjenge beskytteren å montere på siktet.Hvordan går rifla når du flytter sikter bak på løpet hadde jo tenkt å kansje bruke siktene. .Tekte å dempe 6,5en.Hadde Hausken på saueren å va kjempe fornøyd med den men nå er det A-tec som er tingen,eller ikkje.
  4. Eg bor i indre Vest-Agder.Takk for tilbudet men eg må hent resten av stasen i arendal.Veit noen hær om det går og beholde org siktene på løpet og ha demper au.
  5. Eg orker ikkje å styre med dette,så glepper skruer og det blir skrap og div.Jakt og friluft må fikse dette.
  6. Beklager at eg starta noe nytt her,men data kunskapene er ikkje av di beste.Men det eg mente va jo pussing av nye løp og av resten av børsa.Hmmm montasjen må skimses er det vanlig,skrudde kikkerten max på høyden men mangler fortsatt mye.
  7. Hva gjør eg nå,var på messa i helga og skulle handle rifle.Det blei en Blaser R93 lux med div løp og stell.Hus mora var ikkje volsomt imponert nei.Men fy for et våpen.Noen som har noen tips om hvordan pusse løpet på dei først skuddan eller bare banke på.Den blei handl hos Jakt og Friluft.
  8. Vi va 4stk som reiste med sparta til Ungaren på Kronhjort,allt gjikk strålende under jakta men suffelsen kom den og.Det blei miksing med hvilken som skulle stoppesut og ikkje.Og dei som blei stoppet ser nesten ut som ei Reinsdyrsimle.Men Karsten hos sparta ordnet dette etter hvert.Men dei gutta som me jaktet med var jo proffe det var heilt sjukt.
  9. Hei jamt,bra den hjoten til din nabo blei så bra.æsj fekk besøk.
×
×
  • Create New...