Jump to content

thuus

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About thuus

  • Birthday 12/14/1991

thuus's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har lett på utallige nettsider (som vil eksportere/selge til Norge) etter et hardt hyster til min Beretta 92f A1. Egentlig tenker jeg beltemontert hylster med tommelfingerutløst sikring. Jeg har sett dette til 92, men utstyrsskinne og ny trigger guard gjør at disse ikke vil passe. Noen tips? Tanker? Eraringer? På forhånd takk for hjelpen
  2. Ja, er det vanlig å ha ulik motstandskraft i forskjellige fjærer? Jeg tror en litt mer soft fjær kan gjøre det litt lettere å lade helt om. Jeg synes 92a1 er helt nydelig. Veldig intuitiv og komfortabel å bruke.
  3. Jeg testet for første gang Beretta 92A1 i går. Et flott våpen med en fin finish og nydelig design. Grepet er godt og avtrekket er bra (dog noe uvant døgang). Det er to ting jeg sitter igjen med som er negative etter å ha kost meg med den: 1) Jeg er vant til å sikte rett under midten, men med denne måtte jeg legge kornet øverst til venstre på skiva for å i det heletatt treffe skiva (25m). Siktene er jo utskiftbare, men hvordan kan jeg få stilt på de? 2) Den sliter tidvis med å lade om. Hylsa kan kile seg på vei inn/ut og man må hjelpe til litt med å dra i sleiden. Samtidig låste ikke (med et par untak) sleiden seg i bakre posisjon etter siste skudd Dette ble noe bedre da jeg holdt med to hender. Kan det være rekylfjæra som er slapp? Evt. hva kan gjøres for å fikse på dette? Misforstå meg rett: dette er et nydelig våpen jeg er veldig glad for å ha kjøpt, men jeg ønsker bare å forbedre de småfeil jeg opplever med den.
  4. Aftenpostens overskrift: Kan igjen få tilltatelse til å eie halvautomatiske rifler. Det er lys i enden av tunellen http://www.aftenposten.no/nyheter/Kan-i ... 0u495hb0RQ
  5. Takk for tips! Hvor komplisert er det å lage gjengebeskytter av rekylbremsen som kappes av? Eller er det greit å bare lage en rund? Hvordan vil presisjonen i børsa påvirkes av disse endringene?
  6. Nå er løpet 54 cm (m/brems) og ved å kappe i den innerste kanalen som er frest inn vil men være akkurat 50 cm. Hvordan er mulighetene for å gjenge innvendig?
  7. Vurderer å montere demper på min Remington 700 VTR .223 rem. Som dere sikkert vet er det en spesiell børse. Utfordringer: 1) løpet er trekantet 2) det er frest inn en slags munningsbrems i enden av løpet. Løpet kappes med 5 cm og munningsbrems fjernes...? Hvordan vil det påvirke presisjon og hastighet på kula?
  8. Hei, noen som har erfaring med noen av applikasjonene som ligger i Apples App store til beregning av kulebane? Kjekt å kunne få iPhonen til å regne ut klikk enn å ta noe ca. i huet
  9. Er ikke nyprisen på XXL ca. 5500?
  10. Har slikt lite fiberkorn i rødt. Liker det svært godt. Jakter hovedsaklig sjøfugl og det er mye kappe skudd. Stokken er syntetisk, men ikke med vertikalt pistolgrep. Ser at folk gjør mye rart med sine 870er, men vil ikke at min skal bli noe jallamekk, liker den alt for godt til det. Det eneste må være om noen har noe som faktisk er praktisk og hensiktsmessig
  11. Hmm, har snakka med XXL på to forskjellige steder og de hadde ikke inne og visste ikke når det kom inn heller
  12. Hei, Har den mest praktiske av alle praktiske hagler, nemmelig Rem 870 express. Den er helt orginal og fungerer i og for seg perfekt. Har satt meg ned med mutters symaskin og laga ei "taktisk"bæresele som gjør at hagla henger pent over brystet og jeg kan bruke henda til noe annet. Men det jeg lurer på er om det går an å stæsje opp, modde, sette på noe for å gjøre den enda mer praktisk. Har vurdert å sette på patronholder på venstre side av låskassa, men er dette hensiktsmessig eller er det jalla? Noen som har forslag til hva som kan gjøres for å gjøre det praktiske bruksjernet enda mer brukervennlig?
  13. thuus

    Hva er lov?

    Jeg kjøpte både hagle og salong da jeg var 16... Så om ikke det er gjort endringer er det fortsatt lov. Vet at det er gjort endringer siden den gang, bla. våpengarderobe etc.
  14. Lurer på om noen av dere vet hvor det er mulig å få tak i større justeringstår til min nye Nikon Monarch 3, leste igjennom buksanvisningen og det sto det var tilgjengelig, syns de som sto på var små og krunglete.
  15. en liten prat med de nærmeste naboene dine er heller ikke dumt...
×
×
  • Create New...