Jump to content

Cold Steel

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Cold Steel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for hjelpen, jeg skal undersøke litt.
  2. Hei, jeg har lyst å lære å smi knivblader, er det noen som vet om det finnes kurs i dette?
  3. Jeg hadde kommet meg til legen så fort som mulig. http://www.helsenytt.no/artikler/flaatt.htm http://www.lommelegen.no/php/art.php?id=322194
  4. Takk for tips, så da er kanskje denne skoen et bedre valg? Viking Hunter GTX http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=61266
  5. Jeg vurderer disse, litt pga pris. Har noen noen erfaringer å dele? http://www.vildmarks.no/jakt/product_in ... cts_id=183
  6. Takk for rifle tipset, og ikke minst innspill ang. hørselvern. Jeg har faktisk sett på det idag. Selv om jeg synes det er litt "nytt" for meg å sitte med hørselvern på post. Uansett, ønsker jeg ikke øresus og nedsatt hørsel.
  7. Takk for råd og erfaringer, jeg tror jeg deler ditt syn på en god rifle, men at det er skytteren som til slutt avgjør hvor bra resultate bilr. Gratulerer med reinsdyrsimla.
  8. Tusen takk, meget nytting informasjon. .
  9. Hei, takk for tips og informasjon. Jeg har jo sett litt på Rugeren så det var interessant å lese at den ikke hadde god presisjon. Hva er grunnen til det? Kan det utbedres med f.eks nytt løp? Jeg har litt lite greie på disse tingen. Hva er det som gjør at et våpen har god og dårlig presisjon. Er det kanskje her prisen komme inn i bilde? Uansett, en snus boks på 100 meter er vel greit, men man ønsker seg jo et presist våpen.
  10. Takk for tips, skal se på den.
  11. Sannsynligvis det beste rådet som er gitt. Grunnen til at jeg valgte akkurat Howa, var følelsen av at alt stemte første gang jeg fikk den i henda. Vurderte lenge en Tikka, men den føltes rett og slett ukomfortabel. For deg kan det være stikk motsatt. Bruk en del tid i våpenbutikker. Kjenn på forskjellige børser. Når du står med den riktige børsa i nevene vil du vite det. Takk for godt tips, har fått litt av den samme følelsen, mye bra våpen, litt smak og behag. Så nå ser jeg frem til å gå rundt å se og føler videre. Om noen vet om gode butikker i Oslo området tar jeg imot tips med takk. Til nå vet jeg om www.landro.no og www.jaktdepotet.no
  12. Takk for råd og tips, er det denne Meopta du tenker på? http://www.meopta.com/index.php?id=237 Hvorfor anbefaler du Meopta fremfor Zeiss? Har sett på Tikka, fikk inntrykk av bra slutstykke, skal se på Sako etter din anbefaling.
  13. Takk for det , jeg skal høre på magen til slutt. Tenkte det var greit å høre litt hva andre mente, erfaringer og innspill. Slik at jeg ikke gjøre de aller mest innlysende nybegynnerfeilene.
  14. Takk for råd. Da går jeg sikkert for den den kikkerten på XXL. Da jeg så på Rugeren klagde jeg litt på avtrekket, de kunne bytte det til et Timney avtrekk for noen ekstra kroner. For du har rett, den var litt hard i tillegg var det noen vandring (veldig lite, men nok til at jeg kjente det) før "skuddet".
×
×
  • Create New...