Jump to content

furukvist

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by furukvist

  1. Skuffende, men det er vel noen som har litt lite vett!

    Mange som argumenterer med at: " man trenger jo ikke våpen i et moderne samfunn"

    De mener jeg at er litt som å skyte seg selv i foten feks. en trenger jo ikke vannkloset,bil ( Det går jo buss) , alkohol ( man kan jo bare late som) dette er kansje mer som en "fjollete" argumentering men i mitt hode er det på samme nivå ( JA jeg har bedre argument men di fleste er allerede nemt). :roll:

     

    Og om jeg ikke tar feil så i USA så foreligger det studier om at feks. innbrud reduserest kraftig når det må vere våpen i huset fordi rarnerene tørr ikke( samme gjelder voldtekter der kvinner fikk en pistol [corect me if i'm wrong] og et kurs i selvforsvar.

  2. Vil jo si at alt over 500 meter er langhold, men som nemt før er det persolige meninger. Men i jakt sammenheng mener eg at 200 meter er langhold. (ps. Dfs felt stevner her omkrig blir det ofte skutt på over 500 meter, bare for å ha nemt det)

  3. Det siest vel slik at en skal skru mot sol og vind, og skru mot sol tror eg faktisk ikke my på. For når jeg skyter i motsol havner treffpunkt litt høyt, men har en mistanke om dårlig liggendestilling på min side( selv om det er tendenser over flere runder på banen.)

     

    Off topic: Høggern, det er ikke litt nervøsitet inn i bildet? :P

  4. Synest vel Mac er litt dyrt?

    personlig ville eg heller valgt en hp eller acer, å så konfigurert den. (feks. 1tb harddisk [siden film tar mye plass] 4-6gb ram, 2 kjerners prosessor [ helst 4] et nogen lunde sjermkort, og Intelprosseor [ mest personlig smak og behag, men intel har i tester vert litt raskere en amd]) Pris: ca. 10 tusen

  5. Vil anbefale kokebøker av Jamie Oliver ( feks. Glade dager med Den nakne kokken :lol: )

    og for litt mere avansert mat kokkebøker av Arne Brimi ( feks. Frå Lom til Lyon)

    Finnest mange andre kokkebøker på markeded, tror det er en som heter: "mat for alle" som er alt basic, og nøye forklart alt. :)

  6. Mener at krag som første 22. bare passer på 15/25 bane (DFS) MEN: da ville eg ha modifisert sluttstykket, slik at tenstiften ikke slår så "hardt". Har gjort dette på min krag og nesten ingen forsjell på patronene sammenlingnet med sauer. Mener også at vist du starter med krag som første våpen så lærer du bedre avtrekk og ligge mer i ro, fordi børsa ikke er så tung og vil dermed få mer bevegelse på siktebilde. Min krag har også like godt/bedre avtrekk en banesauern min. Men det trengs noen modifikasjoner.

×
×
  • Create New...