Jump to content

furukvist

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

furukvist's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Du kan jo få kjøpt industrilim som limer sammen aluminium så det får en bruddstyrke på ca. 500 kg per cm3.
  2. I vinter satser eg på ca. 5000-7000 22. og det blir vel ca. 2000-3500 med 6,5. Som sakt det finnest vel ingen fasit, kjenner noen som skyter over 25 000 22. i året da så..
  3. Men det er da ikke så lite rype på Lesja Har selv vært på Dalsida flere ganger og eg har egentlig ikke sett at det er så lite rype, mindre en i gode år men ikke så dårlig....
  4. Takker for svar, litt sugent å bli stoppet på stadplass i evje
  5. Et spørsmål til, utlåne erklæring kan skrivest på et a4 ark? ( navn,adresse, våpenkortnummer, serienummer) men hva om jeg ikke har fått våpen kortet,?
  6. Her en dag mottok jeg en Sauer 6,5 og med i kofferten fulgte det med det grønne arket i våpensøkanden, funger denne som midlertidig våpenkort eller skal jeg sende denne inn til politiet?
  7. Skuffende, men det er vel noen som har litt lite vett! Mange som argumenterer med at: " man trenger jo ikke våpen i et moderne samfunn" De mener jeg at er litt som å skyte seg selv i foten feks. en trenger jo ikke vannkloset,bil ( Det går jo buss) , alkohol ( man kan jo bare late som) dette er kansje mer som en "fjollete" argumentering men i mitt hode er det på samme nivå ( JA jeg har bedre argument men di fleste er allerede nemt). Og om jeg ikke tar feil så i USA så foreligger det studier om at feks. innbrud reduserest kraftig når det må vere våpen i huset fordi rarnerene tørr ikke( samme gjelder voldtekter der kvinner fikk en pistol [corect me if i'm wrong] og et kurs i selvforsvar.
  8. 100 meter på alle hold ligger vel på dfs sin side og nå tror eg
  9. Har fått svar fra Svergie idag om kjøp av ny sauer fra svergie og da var dette umulig. Vil vel tro at di forskjellige forbundene har hver sit "område" og da legger eg"ballen" død og bestiller fra DFS.
  10. Vil jo si at alt over 500 meter er langhold, men som nemt før er det persolige meninger. Men i jakt sammenheng mener eg at 200 meter er langhold. (ps. Dfs felt stevner her omkrig blir det ofte skutt på over 500 meter, bare for å ha nemt det)
  11. Jeg vet ikke helt, det er jo monopol så man vet jo aldri Men må man søke for å få importert våpen til Norge? ( Vil jo tro at men trenger det)
  12. Hei, jeg lurer på om det er billigere å importere Sauer 200 STR fra Söta bror? eller om det blir dyrere og mer omfattene en å kjøpe fra dfs, håper og tror at det er flere her inne som har hat samme tanken. Mvh Furukvist
  13. Det siest vel slik at en skal skru mot sol og vind, og skru mot sol tror eg faktisk ikke my på. For når jeg skyter i motsol havner treffpunkt litt høyt, men har en mistanke om dårlig liggendestilling på min side( selv om det er tendenser over flere runder på banen.) Off topic: Høggern, det er ikke litt nervøsitet inn i bildet?
  14. Sikker på det Edward ? du har ikke lest gunfacts.info ? Der det går fram at våpen i private hjem ofte fører til mindre drap fordi da har en besyttelse.
  15. Hva med å bruke en benk? Vil tippe at det lokale skytterlaget har en, men prøv å skyt når det er mest mulig vindstille eller konstandt vind så ikke kulene " flyr" over blinken.
×
×
  • Create New...