Jump to content

northtracker

Members
  • Posts

    7
  • Joined

northtracker's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for tilbakemeldingene folkens. Nå vet jeg i hvert fall at det ikke bare var et for meg ukjent "triks" som skulle til. Jeg får jobbe litt videre med olje og rens. Takk skal dere ha.
  2. Prøvde å bevege på tennstiften. Det virker som om den sitter bom fast i lengderetningen.
  3. Flott tiltak. Jeg bestiller en slik CD.
  4. Hei igjen, og takk for svar. Svein, nå har jeg spraya og fyllt bolten med WD-40. Så får vi se hvordan det går. Det kan uansett ikke skade! Børsa er svært lite brukt men har stått lenge, så den trenger nok rens, olje og stokkolje før bruk. Må bare se til at alt fungerer før jeg tar byråkratiet med å få den inn på våpenkortet.
  5. Har vært ute i solen å tatt et par bilder. Håper det kan klargjøre det jeg forsøker å si. Dette bilde viser sluttstykket i børsa helt fremme, jeg kan som sagt ikke få hevarmen ned. Ovenifra Sånn ser bolten ut bakfra når den er ute Håper det er oppklarende. Ja det er en .22 Det er vel en standard Brno mod 2 og ligner vel veldig på de fleste CZ 452.
  6. Hei og takk for svar El Gringo. Har dere tips om hvordan jeg kan få spent slagfjæra? Jeg forsøkte først å holde bolten i hånden og bevege hevarmen. Jeg tipper at det er slik man kan spenne fjæren når bolten er ute av kammeret, eller...? Jeg klarte ikke å rikke hevarmen. Så satte jeg bolten forsiktig i skrustikka med en solid lærbit imellom. Ikke mulig å rikke hevarmen da heller. Det er mulig at jeg gjør dette helt feil. Tar i mot flere råd......
  7. Hei alle sammen, nytt medlem her! Jeg har sjangs til å overta en Brno 2-E-H etter et familiemedlem som har falt bort. Børsa er godt holdt og har både lyddemper og Tasco 4x40 kikkertsikte, for ikke å snakke om at den kan bli min gratis Så et spørsmål. sluttstykket/bolten var tatt ut av våpenet, og jeg har litt problemer med å få satt det korrekt inn i låsekassen (heter det vel) Ved å holde avtrekkeren inne får jeg ført bolten helt fram. Problemet er når jeg skal senke hevarmen, det er komplett umulig å rikke den nedover. Jeg tipper at det har noe med tennstempel/fjør å gjøre men etter å ha fiklet med dette en stund trenger jeg tips om hva som kan/må gjøres. Jeg satser på at dere her på forumet har erfaring med en så alminnelig børse som dette slik at jeg kan få et godt råd!!
×
×
  • Create New...