Jump to content

Utmarka.net

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Utmarka.net

  1. Som overskriften sier, fra hvilken fugl er dette. NB! På noen bilder ser dere en mindre, som tilhører rype.
  2. Kan trygt anbefale camo fra Jaktfall.no! Hvis du bestiller hele dressen (inkluderer alt av camo for både kropp, hode og hender), så vil jeg anbefale å bestille noen andre hansker. Disse var veldig klumsete. Kan være at de har byttet ut hanskene etter tilbakemeldinger, så prøv å send de en mail. Ellers er dressen av flott kvalitet! Anbefales på det sterkeste! Jaktfall hadde også en meget god pris på disse.
  3. Beklager, skrev feil i den siste posten. Mente at jeg ikke fant Lanber Gyttorp Lux i den siste brosjyren. Fikk svar fra Schou Våpen for et par dager siden (Vi var i Nord-Sverige på storfugljakt, så fikk ikke lest mailen før i dag), der kom det frem at Lanber Gyttorp Lux er tatt ut av produksjon. Fra nå av blir det kun mulig å kjøpe vanlig Lanber Gyttorp. Den blir produsert på helt vanlig måte. Er litt synd ettersom treverket på Lux-utgaven virker mer solid enn standard versjonen. La merke til at det er lett å få riper/merker i standard versjonen's treverk, mens Lux-utgaven's treverk holder seg mye bedre.
  4. Klarer ikke å finne Lanber Gyttorp i Schou Våpen sin nye brosjyre (Isikte2009). Lurer på om denne er utgått.
  5. Der løste vi det problemet! Takk så mye! Hva er egentlig forskjellen? Så prisforskjellen var 2000,- (Dog i brosjyren fra 2007) Regner med at hele forskjellen er at Lux utgaven har en finere finish?
  6. Jammen godt å sitte på en hytte i Sverige, men bly i beltet
  7. Jeg og en kollega kjøpte begge Lanber Gyttorp i år, med et par måneder mellomrom. Min har en gullfugl på låsekassen (på siden og under), og har gullfarget avtrekker. Min kollegas har ikke gullfugl og litt andre motiver på låsekassen. Den har heller ikke avtrekker i "gull". Min er også ca. en cm høyere. Har dette med årsmodell å gjøre? Håper noen kan opplyse vår lille diskusjon, mens vi sitter på en hytte i Nord-Sverige På forhånd, takk!
  8. For de som skal ut på gåsejakt for første gang (husk at gåsa gresser), eller for de som er usikker på hvordan man skal behandle felt gås, så anbefales denne artikkelen: Behandling av felt gås
  9. Tror det var 22-50 eller noe lignende. Også noe med swift Har hørt om et våpen som har svært god kulebane. Hvilke kalibre har minst mulig kulebane? tenker på rundt 150 m
  10. Ettersom Kammeret.no har flere medlemmer med tydelig høy kompetanse, hadde det vært flott å kunne fått noen av disse til å svare på Utmarka.net Utmarka.net's forum er Nord-Norges største nettsted for Jakt, fiske og friluftsliv. Forumet er relativt nyoppstartet og det er flere brukere som kommer med gode spørsmål, som ikke alle kan svare på. Så er det noen som har lyst å dele sin kompetanse, er vi evig takknemmelig. Adressen er www.utmarka.net , link til forumet finner du på navigasjonsmenyen. Vi i Utmarka.net er veldig interessert til å annonsere på kammeret.no, så hvis noen av administrasjonen kan ta kontakt, hadde det vært flott. Mail: andre@utmarka.net Tlf: 466 92 736 Takk!
  11. På www.utmarka.net/forum vil det innrapporteres om jaktforhold/fellinger osv. i Nord-Norske jaktterreng. Vi føler at det er viktig at folk følger med her, samt at vi får registert mest mulig av fellinger/observert fugl osv. Dette er fordi det har vært rekordlav rypetelling i Nord-Norge, og det er greit å vite om områder man helst ikke bør jakte i, med tanke på forvaltningen. Du kan besøke rapporteringsforumet via www.utmarka.net, under "jakt" på forumet! Lykke til og skitt jakt!
×
×
  • Create New...