Jump to content

Knall&fall

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Knall&fall

  • Birthday 03/10/1986

Knall&fall's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei godtfolk.. Jeg sitter nå å vurderer sterkt, veldig sterkt å dra på jaktreise. Og vurderer bukkejakt i polen og mulig jakt i afrika. Men så ser jeg at det er satt opp priser der det står 2:1 og 1:1... Hva menes med dette?? Har noen noe anbefallinger hvilke byråer det er lurt å bestille reise hos? Først og fremst bukkejakt jeg er på utkikk etter. Takker på forrhånd veldig for hjelp.
  2. Det blei conibear Type victor. Så får jeg prøve meg på disse. Grunnen til at jeg liker syning så godt, er vel fordi dem har fungert godt for min del. Hvor kjøper du Aasebø fellene??
  3. Da blir det vel kjøpt inn noen cb feller tenker jeg, og mulig et par syningfeller. Synes syningfella er lett å sette opp og fugerer godt, bare så synd den koster 650kr
  4. Har et spørsmål til dere erfarene fagstmenn/damer... Er veldig ny på dette med mårfangst, så kjøpte meg en syningfelle og satt ut denne, tok ikke lang tid før det satt en hannmår på 1,6kg i fella. Nå er jeg bitt av basillen og skal kjøpe inn flere feller. Syningfella er jæv.. veldig dyr, så har tenkt på å kanskje prøve meg på conibear fellene, men har da et spørsmål; Hvis jeg ikke bruker disse i kasse, legger dere åte bak fella? evt hvor langt bak og bruker dere å legge det i noe?
  5. Har et spørsmål til dere erfarene fagstmenn/damer... Er veldig ny på dette med mårfangst, så kjøpte meg en syningfelle og satt ut denne, tok ikke lang tid før det satt en hannmår på 1,6kg i fella. Nå er jeg bitt av basillen og skal kjøpe inn flere feller. Syningfella er jæv.. veldig dyr, så har tenkt på å kanskje prøve meg på conibear fellene, men har da et spørsmål; Hvis jeg ikke bruker disse i kasse, legger dere åte bak fella? evt hvor langt bak og bruker dere å legge det i noe?
  6. Noen som veit om noe rådyrjakt jeg kan få fatt i? Gjerne i trondheims området. Har en ung lovende drever som jeg gjerne skulle prøvd til høsten. Er det noen som har jakt på rådyr, og har lyst til å jakte med meg og min drever stiller jeg gjerne opp. Eller om dere veit om noe jeg kan få kjøpt.? På forhånd takk for hjelpen.
  7. DA var det min tur å skyte en bukk Søndag 17/8-08 klokka 22.00 var datoen det skulle bli i år. Gikk ut kl 17 på kvelden, og kl 21 kom bukken ut av skogen og gikk ut på jordet å la seg ned, og der lå den en time før den reiste seg. Et godt lungetreff på en avstand på ca 80meter, gjorde at bukken spratt til værs, og løp 20 meter før den datt. Resultatet blei en fin 5tagger. Godt fornøyd nå, gleder meg veldig til rådyrmiddag Skulle gjerne lagt ut bilde, men det får jeg ikke til desverre. (er en amatør på pc )
  8. Da har jeg endelig fått registrert meg her, kjempe fin side Men bukkejakta for min del har vært en nedtur hittil i år Første dagen, så jeg dyr både på morgen og kveld. Men spissbukken på morran fikk gå, men en 6 tagger på kveldsjakta skvatt litt For første gang i mitt 22år lange liv så bomma jeg Trur jeg aldri har vært så forbanna noen gang Jeg gikk hjem for å hente bikkja for sikkerhet skyld, å gikk et ettersøk, men ingen bukk i gresset Har sittet samme sted helt siden dagen jeg bomma for å se om den kom igjen, og om den ikke var skada. Får en ekkel følelse inni meg når noe sånt skjer. Men i går så jeg den Det var en god følelse å se den leve i beste velgående. Nå har jeg bestemt meg for å la den gå, og setter meg et nytt sted der jeg har sett en fin bukk. Grattis alle sammen som har fått bukk, og fortsatt skitt jakt.
×
×
  • Create New...