Jump to content

geirandres

Members
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Har selv brukt 30-06 de siste 15 åra og før jeg begynte å lade selv brukte jeg utelukkende Federal Trophy Bonded 180grs til all jakt i Norge (rådyr, reinsdyr, hjort og elg). Bare positive erfaringer med denne kula! Rifla jeg bruker nå har 57cm løp med demper og der målte jeg hastigheten på fabrikkammoen i snitt 822,2 m/s. Etter at jeg begynte å lade selv har jeg gått over til Hornady Interbond 180 grs som er lada til et snitt på 834,0 m/s. Foreløpig er jeg fornøyd med dette alternativet, men har ikke så mye erfaring med den enda. Skulle gjerne fortsatt med Trophy Bonded kula til Federal, men den selges dessverre ikke i løsvekt. Lykke til med ny børsa!
 2. Hei! Om geviret ikke har kommet på plate enda, men den er kokt og bleika, kan du bruke følgende fremgangsmåte for montering på plate http://geirandres.blogspot.no/2015/10/m ... plate.html
 3. Ja det er bare å be om det når du bestiller sim gjennom kundeservice. Si at du bare trenger funksjonene sms og mms og ikke 4G mm.
 4. Jeg veit mange kamera ikke støtter sim kort med 4G. Om sim kortet bare skal brukes til viltkamera så bestill sim kort uten alt du får av "ekstra dupeditter" i dag. DVS du trenger bare sim kort som støtter mms og sms.
 5. Hei! Prøver meg i denne tråden.. Har en 320 som jeg bruker sammen med et T5 halsbånd. Den funker utmerket og har losindikator. Jeg satte bare på Engelsk språk og valgte "barkdetection on" på hundemenyen. Satte så tilbake på norsk meny og losindikatoren funker. Jeg hørte at dette kom av en "feil" fra i programvaren fra Garmin som noen 320 ble solgt med. Stemmer dette? og vil losindikatoren forsvinne dersom jeg oppdaterer min 320 til nyeste tilgjengelige oppdatering? har noen prøvd? takker for tilbakemeldinger
 6. geirandres

  Bolyguard 550 m

  Kanskje jeg kan prøve å bytte sim først da. Hvile innstillinger for MMS oppsett bruker du?
 7. geirandres

  Bolyguard 550 m

  Kommer til å bytte jeg også. Men hvilke telenor abonnement velger du? Har et telenor bedriftsabonnement, men der må vi betale pr. mms. Har ringt og hørt med telenor om ikke det går å få et abonnement der mms er inkludert i prisen, men det gikk vist ikke....så på mitt bedriftsabonnement fra telenor må jeg betale 1,59 (trur jeg der var...eller 1,49) pr. mms og det syntes jeg er litt drøyt. Hadde tvilling på network norway bedrift tidligere og det funka helt topp!
 8. geirandres

  Bolyguard 550 m

  Den har jeg prøvd, men funka ikke hos meg. Etter det ringte jeg chess og de ga meg opplysningene som oppgitt i innlegget over
 9. geirandres

  Bolyguard 550 m

  Hei! Bruker også chess tvilling i mitt kamera. Og det er problemer med sending av en eller annen grunn. Jeg kontaktet chess og fikk til svar at de sleit med å få sim kortene sine til å fungere i viltkamera. Jeg har imidlertid fått det til å fungere, men det virker som om det sender litt tilfeldig. Noen ganger sender det og andre ganger ikke. Du er også avhengig med det kamera å ha god dekning (helst 3 steker eller mer). Kjøpte akuratt 2015 modellen og det virka som om det tar inn signalene bedre og har bedre dekning enn tidligere modeller av Bolyguard. Jeg bruker følgende instillinger: URL: http://mms/ APN: netcom IP: 212.169.66.4 Port: 8080 bruker ikke GPRS så der kjenner jeg ikke instillingene. Husk også å sette instillingene på "send mode" til - instant, men det kjenner du sikkert til Har også erfart at med det gamle kamera må intervallet stå på 1 min eller mer for at bildene skal sendes. Håper du får det til
 10. Hei! Har de siste åra bukt Hornady Interbond 180grs lada med 57grs N-160 i min Sako 85 med 57cm løp. Sitter i tillegg en demper i enden og samlingene er upåklagelige. Hastigheten på denne ladningen i mitt våpen ligger i snitt på 834m/s. Skyter rådyr, rein, hjort og elg med denne ladningen og kan ikke si at jeg har lagt merke til unormale ødeleggelser på slakta. De skal jo helst ned for telling så noe ødeleggelser må det jo bli Løpet mitt er forholdsvis "langt" nå i disse demper tider, så hvordan denne ladningen går i et kortere løp har jeg riktignok ingen formening om. Lykke til med valget!!
 11. takker for nye svar og linker.. skal se gjennom og undersøke litt. Ordna seg også med han jeg hadde avtale med og fikk tilpasset bua til meg. Kunne skyte en del mer på den strengen jeg har så da bruker jeg litt tid fremover på å lære det grunnleggende før jeg bytter streng Han virka som en hyggelig fyr så er ikke like skeptisk til videre kontakt i forhold til å bestille reservedeler fra han.
 12. Hei igjen.. Tusen takk for svar. Har i mellomtiden funnet ut at den modulen som sitter på cam'en min heter I2. Den er beregnet for en dralengde på 31". Har også funnet ut at jeg burde hatt 29" hvilket ville være noe tilnærmet I4,5 dersom en streng løkke også blir montert. Skulle egentlig levert bua til en som lager strenger selv i morgen, og avtalte tidligere i uka at vi skulle ringes i dag for nærmere tidspunkt. Har prøvd å kontakte han flere ganger pr tlf og mld idag men får ikke svar. Begynner å tvile litt....Han skulle visst være aktiv i en klubb i nabokommunen her. Det er ikke tilfeldigvis noen her på kammeret som har denne modulen (I4,5 til Bowtech Tomkat) liggende og som vil selge den? og er det bare lengde man bestiller streng og kabelsett etter? eller er det andre preferanser også? i tilfelle jeg skulle prøve å bestille fra nettet en plass..
 13. Hei! Har akkurat kjøpt meg en Bowtech Tomkat 60# bue. Er helt fersk og kan så og si ingen ting om dette fagfeltet. Så har noen spørsmål til dere her inne som har litt fartstid med buesporten. Buen var en brukt bue kjøpt ny en gang mellom 2003-2005. Den er satt opp for en person som er noe høyere enn meg og jeg føler på meg at dralengden er en anelse for lang..men jeg har ikke turt å begynne å stille på cam'en da jeg ikke veit hva det vil føre til. Er ingen forhandlere av slikt i nærheten og kjenner ingen som er kjent med buer. Jeg skulle også hatt en ny streng på buen da den som sitter på virker noe slitt. Kan noen hjelpe meg med følgende: - hvor kan jeg få kjøpt en ny streng og hvilken type trenger jeg? - hvilken årsmodell er denne buen? - hvordan stiller jeg dralengden? Jeg er 188cm fingerspiss til fingerspiss noe som jeg etter å ha sett utallige filmer på youtube regnet meg frem til en ideell dralengden for meg på ca 29'5"? Veit ikke hva buen er stilt inn på, men han som hadde den er noe større enn meg. Legger ved et bilde av buen om det kan hjelpe dere med å besvare mine spørsmål. Takker på forhånd for hjelpen!
 14. Ikke meninga å gå "off topic" på tråden, men her er et bilde av Federal Thophy Bonded til venstre og Hornady Interbond til høyre. Begge i 180grs brukt på hhv elg og rein. Syntes også kula over ligner veldig på Interbond.
 15. Legger ut et bilde av en bukk skutt for ett par dager siden. En kompis var heldig og fikk denne bukken i los for bikkja si. Uoffisielt målt til 150-155p CIC.
×
×
 • Create New...