Jump to content

AmundS

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AmundS

  1. Her har du strihårete dachsvalper klare for levering http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=47273358
  2. Basset Fauve er jo et godt alternativ.
  3. AmundS

    Bruno.jpg

    From the album: Kjæledyr

    Bruno 9mnd
  4. Da har Bruno (9 uker) funnet seg godt til rette her hjemme. Blir noen spennende år fremover nå
  5. 2500 kr for 2 dyr med ei lita hytte i et terreng. 2000kr pr dyr i et anna terreng
  6. Mår nr 6 fanget , aasbø felle med honning som åte. Har tatt inn alle fellene unntatt 1.
  7. cb 160 i kasse fanger bedre enn aasbø og andre typer... hadde en aasbo felle stående i 4 uker på en plass, mår spor ved fella 5 ganger. når jeg byttet til cb i kasse på stedet fikk jeg 2 stk på en uke. deriblant en stor hannmår.
  8. Hvor er det du fangster keano? mye sn?r r?ra her n?
  9. Sjekka et par feller i dag, I samme sett som sist hang en stor hannm? cb 160 ?e honning, delfiafett + Hvitl?M?nr 5 . Forn?med det siden jeg begynte i januar, neste ?blir det nok tidligere. Fikk 10 cb i posten i dag.
  10. ok,jeg fangster i arendal- tvedestrands området.
  11. Fella står i et veldig uframkommelig område med MYE snø der nå, men en kan jo aldri være sikker på hvor løshunder ferdes. er forøvrig ekstraordinær båndtvang her fortiden. Men takk for tipset ,skal snekre en plate til inngangen .
  12. Mår nr.4 fanget der hvor det har vært spor ved fellene ofte uten å gå i. satt opp et kassesett med conibear. 3 dager etterpå satt den. Åte: Honning, delfiafett og Hvitløk.
  13. Da var 10stk belisle 160 bestilt fra Nwtrappers + luktestoff "Sugarbabe" + en speed dip. Mest med tanke på neste sesong ,men setter vel ut noen hvis jeg får de kjapt... Noen som vet hvor lang tid det pleier å ta ?
  14. Fikk mår nr. 3 på lørdag , honning og løk.
  15. Bra du har tid og lyst til den lista, er moro å følge med . Når det gjelder felle typene er det sikkert tilfeldig hvilke som er best . jeg har honning klump i et gammelt putetrekk som jeg klipper i passe str... tåler litt mer det stoffet .
  16. Hadde en runde og sjekka feller i går kveld, hang en mår i samme felle som sist .aasbø felle med åtekrok som må dras i . Har mere tro på den felletypen en den andre aasbø fella med utløser måren må skyve inn. andre som har erfaringer med det? 2 mår i samme felle på 2 uker. bra plass.
  17. Her er skinnet fra beveren min i fjor , tørrgarvet .
  18. Fikk en flott hare i setesdal i Helga.
  19. Var ute og sjekka feller i kveld, hadde vært mår ved 3 av fellene og i den fjerde Hang det en mår. Den gikk i en Aasbø felle. agnet med honning. bilder kommer litt senere.
  20. Var en tur hos en bi røkter og fikk et brett med honning i dag, han sa at det ikke var lurt at honningen gjæra. Har brukt honning som er veldig gjæra i år. Er det dårlig åte , noen som har erfaring med det.
  21. Hva mener dere bør gaupa skytes? http://go.sol.no/go/e/c_21a;afu=www.sol ... 433870.ece
  22. ja mener det var 25kg , rådyra vil nok trekke til åkeren, men er viktig at de raskt kan komme i skjul.
  23. Kjøp en sekk på felleskjøpet "viltblanding" den inneholder mye forskjellig, bla. kløver sorter noe rådyra elsker.
  24. Hei har en sako75 i kal. 30-06, Hadde vært moro å hørt hva andre brukte som jaktammo hva som børsa liker. har handla meg en pakke oryx som jeg tenkte å prøve.
  25. Du kan Ringe Frode Halvorsen på tlf 99495140 eller Arnt ivar Sørensen
×
×
  • Create New...