Jump to content

Balci

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Balci

  1. 1. oktober 1990 var jeg ikke født engang, så da regner jeg med at alt skal gå glatt
  2. så dette kan bestilles og brukes, uten at onklel blå sparker ned døra mi?
  3. http://www.shotgunadapter.com/" target="_blank Kom over denne, vistnokk så sender de denne adapteren verden over. Ville kjøpt en .22LR adapter til hagla, men ville ikke dette gått for et registreringspliktig løp, under totallendge oppå det?
  4. da var den siste krone donert til dem ihvertfall
  5. Lyddemper til revolver? Og en add-on som gjør at man kan skyte ned et helikopter? Får man tak i dette i USA http://www.youtube.com/watch?v=vvF4yurWSc0
  6. ''Har våpenlisens Etter det VG Nett erfarer er den drapssiktede jaktinteressert og har lisens på to våpen. Det er ikke klart om et av disse våpnene er drapsvåpenet.'' http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... tid=583076
  7. http://www.dagbladet.no/2009/12/19/nyhe ... g/9597865/ ''33-åringen ble skutt og drept da han var på besøk hos den våpeninteresserte 25-åringen i Langevåg. Les mer'' ''våpeninteresserte'' Mhm... Tilbake til topic, et par til av disse episodene, og vi må alle bøte med Sauer'n.
  8. http://en.wikipedia.org/wiki/United_Sta ... _of_Rights Liker disse jeg da.
  9. Trådstarter er NRA medlem, også.
  10. Både og, men typiske eksempler ''Gun-control'' ville vært England, California, New York, Japan, Korea etc. hvor det er nærmest umulig å skaffe seg et våpen for rekrasjon, sport eller selvforsvar (Siste er vell en tabu her men OK.) Norge er relativt liberalt som tidligere nevt, til å være i Europa. I Arizona som jeg er mest bekjent med, så kan enhvær holder av green card kjøpe og bruke våpen (Ikke klasse 3 etc. men) Tilogmed bruke våpen til Open carry. Men så er Arizona ekstremt våpenvennlig og da.
  11. Jeg vet, men har det delvis klart, det er uansett minst 1-2 år igjen til jeg klarer å komme meg ut herfra, alt kommer an på hvor lenge forsvaret vil beholde meg. Er takknemlig for jakttradisjonen vår, men er redd for at antall gun-grabbers vil overgå oss jegere og en tradisjon gamlere en landet selv. Det er prisen vi betaler for å være et industrielt land, som moderniseres for hver dag.
  12. Noen andre som er bekymret for det? Folk skytes hver dag nå, jaktulykker, organisert kriminalitet, eller en nisse som har funnet en M1 carbine på loftet, Alle kjenner vel til England og hvordan de har det nå, handvåpen ble nettop totalforbudt i Irland, og Tyskland og Finland går begge mot flere lover og restriksjoner, takket være de 3 tragiske skytingene, hvor våpen har endt opp i feil hender. Så sant som at flere våpen gjør samfundet tryggere, vil det alltid være et svartemarked, frastjålne Mil. våpen, og situasjoner hvor lovlige våpen blir misbrukt av et tredje parti. Logikken til populasjonen vil da alltid være ''Gjør våpen forbudt'', personlig tror jeg vi er på vei rett mot det, alt takket være urasjonel frykt, misinformasjon og en medioker våpengodkjenningsprosedyre av politiet (Ingen bakgrunnssjekk for potensielle psykiske lidelser, men jeg skal kun ha et våpen i .30-06???) Så kort, en idiot med en ulovlig glock + skyteepisode = Myndigheter og misinformert populasjon = Vi betaler med jaktbørsa Legger bare til denne, alt vi trenger er et par til av disse, en lobby gruppe eller to, og vi er England v 2.0. http://www.samfunn.info/?p=7829 Personlig, flykter jeg til statene etter militærtjenesten.
  13. Så, ingen som har hørt om noe slikt før?
  14. Balci

    Galil

    Og er foldestocken sveiset igjen? En Arsenal SAR i .223 kan friste litt mer om prisen er rett.
  15. Balci

    Galil

    Har prøvd men, får bare opp tullete airsoft og en tråd her, mulig at google-fu'en min suger men.
  16. Balci

    Galil

    Ser at Galil AR står på listen over godkjente semi-auto til praktisk skyting https://www.politi.no/vedlegg/lokale_ve ... gg_373.pdf Hva ligger prisen på? og er aktivitetskravene samme som med pistol?
  17. Sitering fjernet jmonsen Ble lit bekymra, men titta inni låsekassa nå, ser ikke stort til arbeid anna en modifisert materampe, og selfølgelig halvmånen i kassa for 30-06 Spitzer/nytt serienummer. Men dette skal vistnok være et problem for M1 Garand som jeg forstår. men der ryker gasstempelet først.
  18. Kom over dette nettop; http://gk43forum.com/forum/showthread.php?t=8322 Noen som har noe å si om dette? Aldri hørt noe slikt Personling vil jeg helst ignorere Amerikaneren, de har vært temmelige fulle av skit om Mausere før.
  19. Balci

    Makarov 9x18

    Noen some veit om det er mulig å finne en Makarov i Norge? Alternativt; Ville det vært mulig å importere en Makarov fra en privatperson i USA?
  20. Denne tråden ble langt mer populær en jeg hadde forventet. Som jeg svarte på en PM her nettop, så ble jeg litt lei av sutringen, og andre antagelser av at jeg er uskikket, og direkte farlig som våpeneier, å være beruset på alkohol, på privat eiendom, uten å stille i stand uro, ordenforstyllelse eller vold er vel helt lovlig sist jeg sjekket, selv for en 17-åring. Jeg forstår fullt og helt at jeg dreit meg ut nå kraftig på den kvelden, og jeg lærte forhåpentligvis noen ting i prosessen, 3 uker med nerver er straff nok i seg selv. Selv i den dypeste rusen ville jeg aldri ha klart å stelle i stand jævelskap med våpen, Etter 10 år med skyting har jeg all disiplinen og respekten rundt våpen jeg trenger, og Imo. et forelegg på brudd av 9.7 er ekstremt urelevant til hvorsåvidt en person er ''Edruelig og pålitlig skikket'' til å inneha våpen til Jakt og rekrasjon, Kritikere får selvsagt mene hva de vil om meg og våpen, det er vell ikke slik at vedkommende kjenner meg bak denne avataren uansett. Kommer til å ligge litt lavt uansett til dette er glemt, som tidligere nevnt, håper denne tråden og mine idiotiske påfunn kan hjelpe likestilte. Takk for alle positive poster i denne tråden. Mvh.
  21. Tror jeg takker for meg på dette forumet.
  22. Ok, du er under 18, har blitt huket inn sørpefull på offentlig sted, oppgitt falsk identitet? Tror ikke du skal ha for høye forhåpninger om den søknaden. Jo, faktisk. Innvilget den.
  23. Nei, ringte dem på Fredagen, turte ikke å spørre om noe annet en at de kunne ringe meg opp når de var ferdige. Vil det være til noen hjelp at verger oppbevarer våpenet? Har dispansasjon fra 18 års kravet.
×
×
  • Create New...