Jump to content

Kaiser

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Kaiser's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei og gratulerer med jamthundvalp Du er hjertlig velkommen som medlem i Salten EHK. Se http://www.salten-ehk.com/index.htm for elektronisk innmelding i link i marg til venstre. Ring hvis du lurer på noe. mvh Jørn R.
  2. Skadeskutt gaupe står fast i steinhule http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... tid=557770
  3. Status i saken: http://www.an.no/sport/article4082414.ece
  4. Antenneproblemer Etter å ha jaktet elg ei uke med to jamt’er, er jeg fantastisk fornøyt med Astroen. Rekkevidden er ikke all verden i kupert kystlandskap her nord med fjorder og daler, men det har i praksis ikke hatt noe særlig begrensninger for jakten. However; jeg har kjørt løsningen med langantenne (Permo) på mottagerne, men har opplev antennebrudd i begge mine to Astro 220 mottakere. Dette skjer ved at antennefestet vris for hardt til, slik at selve festet vris og en får brudd mellom antennen og printkortet. Oppdaget dette ved at rekkevidden plutselig ble merkbar redusert (rekkevidde < 1 km). Dette til informasjon, hvis en skulle oppleve at rekkevidden plutselig ikke er som forventet. Fortsatt skitt jakt!
  5. Åpne/start 1x av Mapsource, hvor du skal ha samlet "track'ene". Åpne mapsource engang til, hvor du har de "track'ene" du vil ha samlet, og så er det bare og kopier og lim inn i først åpnet mapsource. Egentlig enklere å gjøre, enn å forklare.
  6. Pussig dette med en norsk/nordisk modell av Astro'en med DC 30........ Nå er den fjernet fra Oslo våpen og fritids hjemmeside, og den har aldri vært beskrevet på Belenors sider (importør av Garmin til Norge). Til og beggynne med skulle den Norske modellen ha losindikator, men dette ble senere endret til standindikator (stemmer jo bedre). Videre finner jeg det rart at Garmin vil ta seg bryet med å komme med nors meny/språk, da menyen hos Astroen er helt forskjellig fra 60 CSx og norge er relativt et lite market..... Tiden vil vise og i mellomtiden er DC 30 satt i bestilling "from over were"
×
×
  • Create New...