Jump to content

jan ove

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

jan ove's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. En ny 9mm cz til 29000,. er mye penger. en sp01 til 7500,. og alle delene pluss arb, kommer på ca 15-16000 nkr da snakker vi alt nytt,. cmore, mag brønn, singel avtrekk med rett trigger tunet, lang magasin ,skjefte plater pipe og comp, bygget av den beste på dette området,. ca 13.-14 lapper er spart. som en kan bruke på skudd og stevner,. bare et tips , om noen vill prøve uten og blakke seg helt,
  2. En cz sp01 ble levert til en kjent børsemaker , det ble satt inn ny 9mm pipe og en comp som børemakren har laget,. linger compen til sti , trubore. c more borret fast med 6 skruer,. ladet med 3n38 , 8,3. grain , 8,4 . patron lengde 29 blank , dette ga 170 .174 i faktor det ble skutt 1000 skudd, uten et mateproblem. hull i hull, meget behagelig og skyte med , Hvor mange skudd den klarer før den må til doktoren, vil tiden vise . så ble visst den testa med n 105 . ca 9,2 grain, og da sto visst den stille sa testskytteren,. ser flere og flere går over til 9mm major , hylsene var gfl , men godt brukt i 130 faktor, 100 stk brukte hylser gfl , ble ladet hele 10 ganger i major, var ikke en som sprakk eller revnet. den eneste minusen, er krutt søl når hylsene blir fylle, når en lader på dillon sin 650 presse , her må en gire ned hastigheten, ingen tvil hva jeg ville velge , men som sagt noe våpen har annet utkast og lager mate problemer, eller magasinene kødder det til.
  3. *overdreven sitering slettet av moderator* Dette som er lagt ut på vår nettside, er selv hentet fra deres side, etter og lese beskriver du jo akkurat det som er lagt ut, Da må jeg lure på hva du holder på med eller den som har lagt ut den infoen på deres PPC side, vist du mener dette er galt , bør du selv ta dette opp med deres nett moderator, så håper jeg du kan unskylde deg for og snakke vas om oss og vår klubb.,,, FPS , innlegget som ligger der er klippet ut fra deres nettside.
  4. STI DYRT, kr 11900 for en slikka bushmaster i norge , USA pris ca 4000 kr Sti 1800 dollar ut til kunde, er ca kr 11900, er vel en forhandler rabatt her også så prisen er nok lavere. Jp ct 02 kr26900 i norge .... i usa 16600,- ut til kunde Det er noe som ikke stemmer her , må være et godt påslag . selv om moms er tatt vekk ved exsport og fått ny på 25% her hjemme det ca 2/3 pris høyere enn i usa på ar15 og ca 10 lapper på JP ..
  5. Forstår deg veldig godt, her, men for at en militær eller politimann skal få lov og bruke sitt tjeneste våpen i et privat stevne, må han også stille med det antrekket som han normalt bruker med sitt tjenestevåpen,.. Hadde han hatt sitt eget private våpen, kan han ikke stille i uniform. ...
×
×
  • Create New...