Jump to content

nansen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

nansen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Rogne Våpen på Heimdal lager i hvert fall www.rognevapen.no
  2. Gratulerer med ny børse! Har makan selv. Kjøper jaktmatch og lader sierra 190gr heilmantel og 200gr jaktkuler. Foretrekker kuler på 200gr, har brukt oryx i år med bedre resultat enn forventet gjenomskudd på 4 hjort og en kule stod fast i skinnet på motsatt side etter å ha gått gjenom begge bogfjølene (94% restvekt) Ingen vits i å prøve med bløtere kule i hvert fall, det har eg funne ut. 200gr swift a-frame blir prøvd til neste år, ellers har eg tru på barnes-x 180gr eller nosler acubond 200gr i moderat 300wm fart. Litt korte magasin i tikka til 300wm, må sette lange kuler for dypt synest eg, god børse som takler rekylen bra selv om vekta er lav.
  3. Eg fikk beskjed når eg kjøpte min at rekylklakken kom til å gå der etter ca 200skudd og at eg skulle få ny når presisjonen avtok, kostnadsfritt. Kjøpt av Rogne våpen på Heimdal. T3 min er i 300Wm og da sjer det vell litt raskere enn i eks 6,5.
  4. 38 kan eg lade ja, har du data med 125greins mantla kuler, litt i letteste laget men... setter inge krav bare at eg kan skyte og skjønner godt at p5 er uegnet. Kansje eg kann prøve samme kula i 9mm med p5.
  5. Det sjønner eg, men det er 2 timers kjøring til nermeste butikk og p5 er det eneste eg har. Er p5 helt ubrukelig i 357mag eller går det, å få ut kula uten å sette liv å helse på spill? Viktikste er att det smell, så får presisjonen komm etter at det er handlet inn noe mer egnet krutt.
  6. Hei! Skal lade noen 357mag og har bare norma p5 krutt som er noen lunde egnet, Noen som har ladedata som kan brukes?
  7. Må først gratulere jegern med en flott dag og godt resultat. Tror situasjonen er opp til jegern selv å bedømme, og her har han faktis dokumentert at han kan bedømme riktig. Som det var skrevet tidligere her, han var ihuga skytter fra før felt,stang og felthurti. hvem om ikkje de kan finne siktebildet og avfyre andre skudd på ny blink raskere og sikrere. Mannen var kompetent til det og det gav resultat der etter når sjansen bau seg. Men tror ikkje den er noe å kopiere for meg akorat, så dyktig er eg ikkje enda.
  8. nansen

    Sig Sauer mygga

    alle i midt nabolag kjører stor 4wd, men så er nabolaget ganske ensomt med en innbygger også da.. artig å kunne skyte på slvanvisern bak huset når du vill uten å tenke på naboen gitt....
  9. nansen

    Sig Sauer mygga

    Har en med lyddemper. Tøff å se til, men jævli dårli avtrekk og amatørmessige sikter, passer best til morroskyting på småbiler og brusbokser. Den lader ikkje subsonic ammo, men vanlig ammo tar den det eg har prøvd i hvert fall. Min er til salgs (pm), og ombygingsett til cz 75 kjøpes.
  10. Må si meg enig i at eg er i mot generell reklame som kommer i posten, men reklamen på kammeret er relatert til det eg driver med, så denn oppsøker eg. Har spart mange hundre lapper på den her inne, og at kammeret får noe i kassa, det ser eg på som vinn vinn situasjon for oss begge.
  11. nansen

    Våpenskap,tips?

    http://wingevapen.no/index.php?name=NET ... VAaPENSKAP Liker godt disse skapene, overflaten er pen og de lyser ikkje opp under trappa sånn som de hvite. men det er lite plass i skapa, står oppgitt til 22 men får plass til 9, 4 med kikkert og 2 banerifler som tar litt ekstra plass. men det ser nesten ut som om det er beregnet for å sette anenhver opp ned, for å spare plass.(men hvem vill vell gjøre noe sånt)
×
×
  • Create New...