Jump to content

Boss 9,3x62

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Boss 9,3x62's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. , det prøvde jeg også å fortelle vedkommende på morgenen da vi skulle ut, men det hjalp fint lite når han prøvde seg uten å si ifra, bare gikk bort til bikkja og søkte etter halsbandet. Nå veit eg jo ikkje om det er det som er årsaken, men det er jo veldig rart at det skulle skje akkurat da.
  2. Problemet er at man ikke får kontakt mellom dc 30 og håndenhet og dermed ikke får oppdatert dc 30.
  3. Foreløpig er svaret at jeg har kjøpt nytt halsband, har ikke funnet ut hva som gikk galt med det gamle. Har prøvd å ta ut batteriet men begge lyser fortsatt rødt når jeg setter det igjen og slår det på. Jeg har snakket med flere om problemet og flere har "hørt" at nordisk håndenhet kan surre til us halsbånd. Vet ikke om noen som fikser disse i Norge, så mulig jeg prøver å sende det til Garmin i USA for rep. Hvis noen andre har "hørt" noe annet så tar jeg fortsatt i mot tips!!!
  4. Nei har ikke prøvd oppdatering ennå, problemet kom midt på dagen i dag under jakt , var så merkelig at det skjedde akkurat da vedkommende med nordisk versjon møtte meg og la inn hundens id på sin hånddel. Kan selvfølgelig være brudd i antennen, skal sjekke opp i det, takk for tipsene
  5. Er det noen som har opplevd at begge de røde lysene på halsbåndet lyser kontinuerlig, og at jeg det oppnås ikke kontakt mellom dc 30 og hånddelen. Jeg har amerikansk modell og en med en nordisk prøvde å legge inn samme id. Etter dette fikk jeg problemene, er dette tilfeldig eller er det noen som kjenner til problemet?
  6. Hei alle jamt venner! Har en jamt hanne på 8 år og skal kjøpe meg en tispevalp i nær framtid, hadde vært moro å høre hvordan dere dresserer hunden deres for å ha størst mulig sjans for å unngå at den angriper sau. Selv har jeg sauerenhets bevis på min gamle, men stoler aldri 100% på den! Når har dere saue kontakt første gang?, el dressur?, noen sier kast den inn til en sau med lam?, noen sier en sinna vær?.
  7. Jeg bruker samme demper på min 308 og 6.5x55. Jeg hadde en Hausken til min 308 og da jeg kjøpte en 6,5x55 ville jeg ha demper på denne også. Jeg snakket med Hausken på en villmarksmesse og fikk tipset fra han om å bruke samme demper . Han mente at det var så liten forskjell på dempingen at det var tull å ha en egen demper til 6,5 x55 rifla. Jeg har også en 9,3x62 som jeg vil montere demper på og lurer fortsatt på hvilken type jeg skal velge. Er kjempefornøyd med Hausken og tror nok det blir det denne gang også.
  8. Jeg brukte også 15 grams oryx (fabrikk ammo), så gikk jeg over til å lade selv og bruker nå kun 18 grams oryx. Men jeg jakter kun elg med 9,3 børsa mi! Min erfaring er at det blir mindre ødeleggelser med 18 grams kula, personlig mener jeg at elgen går fortere i bakken med denne og man får mindre blod utredelse pga dette!
  9. Var det noen som fikk testet dette, før annonsen ble slettet?
  10. Sanningen om piplängden Vi har kapat pipor från 72 centimeter till 30 centimeters längd. Patronerna vi testat är 6,5x55, .308 Winchester, .30-06 och 9,3x62 – vi har mätt utgångshastighet och ljudet de olika piplängderna producerar. Detta är en helt unik test! Takk for tipset, dette blir spennende
  11. Hei! Jeg har demper på min 6,5x55 og 308Win. På disse bruker jeg hausken demperen og er kjempefornøyd. Skal sette på demper på min 9,3x62 før elg jakta til høsten igjen og tror nok det blir hausken der også. Men er litt i tvil om hvor mye jeg tør å kappe løpet?
×
×
  • Create New...