Jump to content

kokken tor

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

kokken tor's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vet ikke hvor du bor i verden,men kan være verdt å prøve Rygge Våpen & Fritid,snakk med Jan Arne. Han har stort sett 5-6 Tikkaer i utstillinga,kan ha flaks med type og kaliber. Stort sett er han en kar med hyggelige priser og.
  2. T3 Lite SS .308 med 180 grs Oryx. Kikaren er en Victory 2,5-10 x 50. Og den nye gråhundvalpen kom i hus i helga hos jaktlederen,så neste år blir det årntli` ækksjen! Blir gøy med ett nytt jaktlagmedlem i år uansett.
  3. Har vært borti det samme med min T3,kanskje 4-5 ganger på de ca 800 "nato"skudda jeg har skutt i den. Hender oftere at ikke hevarmen går "ordentlig ned/i lås" med den følge av ikke noe som skjer, tar hevarmen opp, og så ned igjen, så er det helt i orden. Kanskje bare jeg som blir litt ivrig og har det litt travelt.... Dette er med mange forkjellige lot-er,har ikke funnet noe system på det.
  4. Har en T3 lite S/S selv i .308 og må jo være ærlig å si det merkes etter en kveld på skytebanen etter en 30-40 skudd i div. posisjoner,men det er ikke noe enormt problem. Vil tro rekylen i .308 ligger midt imellom de kalibrene du nevner. Lett børse er behagelig å dra rundt i lia etter Hjort-Leif med,ulempen blir jo som sagt et litt rapt trykk i skuldra.
  5. Fikk ikke det jeg ønsket meg til jul,så må ut og handle litt selv.... Har en Fontaine 3-9 x 40 som har svikta meg tre ganger,og ryker på huet og ræva ut nå. Har kortet ned lista til tre økonomisk aktuelle kandidater: Docter VZF Classic 3-12 x 56 m/lys til kr 8490 på tilbud. Meostar 3-12 x 56 m/lys til kr 7690, Zeiss Classic Diavari 2,5-10 x 50 kr 6990 på tilbud. Alle tre er priser fra Winge,liker å bruke de lokale gutta,så importere noe selv blir ikke aktuelt nå. Noen som har store innvendinger mot noen av disse?? De er jo ganske mye bedre enn den jeg har,men det skulle jo bare mangle.... Skal stå på en Tikka T3 lite,308 win. Har kikket gjennom alle i butikk,syns de er veldig klare og fine alle tre,men det var jo midt på dagen. Skal brukes til alt fra åtejakt rev til elgpost til hjortejakt i skeive bakker i vest. Bud nr 1 for meg: Solid! Bud nr 2 : Klare justeringer som er til å stole 100 % på. Fint hvis dere har noe å tilføye, evt noe å være obs på med disse tre.
  6. Er straks ferdige med elg-jakta her i Vålers dype skoger med litt blanda følelser for børsa mi. Er en Tikka T3 lite ss i .308 win. Kjøpte denne som en allround børse bl.a. til elg,men måtte i år holde igjen en del skudd som jeg syns avstanden ble litt drøy på. har bestemt meg for å selge denne og heller gå for en i et fint kaliber,223,22-250 eller noe lignende pluss en rein elgbørse for litt drygere hold (det er ikke snakk om 4-500 m hold,men opp mot rundt 250 som max.) Hvilke(t) kalibre egner seg godt til dette??? En på laget har Wheatherby 300 Magnum som han skryter mye av,og har hørt at 300 winmag,7mm Rem. magnum også skyter flatt og har nok anslagsenergi igjen etter ca 250 m. Mistenker nemlig at 308`n min ikke er så hissig i viltet etter 250 m,pluss at den har vel falt en drøy halvmeter. Er absolutt ikke noe triggerhappy cowboy som skyter på alt som kommer innenfor synsfeltet,men hadde vært ålreit med en børse som nådde 250 m på en stillestående elg med breisida til,vindstille,sikker bakgrunn,kjøttkaker til middag og alt som hører med
  7. Klar som et egg her og! Kjøpt ny børse,Tikka T3 lite ss i .308,ny Jervenduk,Alfa Bever grip og ny jaktradio. Liten oppdatering fra i fjor med lånt gammel Mauser,klær som trakk vann som en svamp og jaktoppdateringer pr sms... Sett mye elg i terrenget,ikke digre,men det blir de sjelden her i området. Fått tildelt 7 dyr i år,en opp fra ifjor,blir mye godt i frysen
  8. T3 LITE SS .308 Med Nato fra `75 samler den ca 35mm, med Norma Jaktmatch ca 25 mm,og samme med Oryx 180 gr. Hadde t.o.m. kanskje samlet enda bedre med en annen bak avtrekkeren
×
×
  • Create New...