Jump to content

Alfa 91

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alfa 91's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg hadde årlig sjekk av 416 i begynnelsen av mai. Da spurte jeg de fra FLO om de hadde noen gode råd for akkurat dette. Svaret var helt klart. En bunt godt brukt stålull. Men tetningsringene skulle ikke pusses med det.
  2. Hei . Jeg har bestemt meg for å sette en lyddemper på lakelanderen min som er i 308w. Men jeg har liten/ingen erfaring med lyddemper og når jeg leser på nettet så blir jeg ikke mye klokere. Jeg vil ha mest mulig demping av lyd. Den bæres fra bil til standplass så vekt er ikke et stort tema. Er det noen som ønsker å dele råd/erfaring?
  3. Denne fortjener å bumpes.
  4. Hei. Jeg jobber i en næringsmiddel bedrift. Fra tid til annen kommer det inn småfugler (kjøttmeis OL). Det har da vert vanlig å skyte disse med et luftgevær. Men det er ikke helt stuerent. Spørsmålet mitt er: Gjelder de samme reglene som ved jakt? Dette er jo utelukkende innendørs og vi har prøvd med nett og det fungerte ikke.
  5. Huff. Det er skummelt når havesyken slår til. Men jeg har prøvd å finne en bøylerifle i et "normalt" kaliber. Tenker da på 308 eller 223. Er det noen som har sett det?
  6. Jeg er med. Kan bli spennende å¨se hva Lakelanderen og ikke minst jeg er god for.
  7. Huff og huff. Håper det får en lykkelig slutt. Har ikke helt fått med meg hvorfor HV ikke er satt inn i søket enda.
  8. Hei. Kreves det norsk statsborgerskap for å kunne ta jegerprøva? Jeg finner ikke noe konkret om det når jeg søker på forskriftene.
  9. Stokken var olja. Men den er pusset ned og vasket med terpentin. Jeg brukte Herdins lakkbeis og den er spritbasert vist ikke jeg så feil..
  10. Hei alle sammen. Jeg har nå lest trestokk tråder i 2 timer men har ikke funnet svar på et spørsmål som har dukket opp. Jeg har pusset ned en valnøttstokk. Jeg har beiset den for å få en mørkere farge. MEN. Den har blitt skjoldete. Hva gjør jeg nå? Det er 2 dager siden jeg beiset den og den er ikke helt tørr enda, kjenner at det er litt klebrig når jeg tar på den. All hjelp motaes med takk.
  11. Huff og Huff. Med tanke på at jeg handlet meg en lakelander for kort tid siden er det nesten ikke snilt at du skal ha en prosjekt tråd om den.. ( Les med ironisk vinkling ) Jeg bøyer meg i støvet og venter med stor spenning, og bruker ventetiden til å rydde plass på arbeidsbenken i garagen. MVH Atle
  12. Alfa 91

    løpsdimensjon.

    Jeg har en kongsberg lakelander i 308w. Jeg måler løpet til å være 17mm tykt ved munningen. Jeg kan få et 19mm løp til den. Men vil det utgjøre noen særlig forskjell? Tenker da spesielt på presisjon. Takker for alle svar
  13. Er det en ruger? Forsåvidt av interesse den. Må bare finne pris på nytt løp først.
  14. Hei folkens. Er det noen som har sett en brukt Ruger nr.1 eller en Thompson Center til salgs? Er kun interisert i cal 308. spiller ingen rolle om det er med eller uten kikkert Har leita rund på nettet men ikke funnet noe. Atle
  15. Alfa 91

    winchester 1887

    Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en winchester 1887 lever-action hagle i norge? Havesyken har meldt seg med tanke på hagle til western skyting.
×
×
  • Create New...