Jump to content

Sauer Sr

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sauer Sr

  1. Ble en Zeiss Victory 10x42 T*FL fra mbo. Fikk en hyggelig pris fra en hyggelig selger
  2. Hei alle. Hvor er det billigst å handle Zeiss håndkikkert nå? Trenger tips.Tenkte på 8x42 eller 10x42. En lite brukt er også intressant.Nyeste optikken altså.
  3. Takk,takk Echo. Ska ordne non bilder etterhvert. Filma med mobilen i dag da det var los,men det var så mye motlys at det ble veldig dårlig. Men lyden og et glimt av hunden med bjørnen i hælan så man.
  4. I dag hadde Dielku sin første los Å det var ikke fuggel,men BJØRN!! Han losa helt supert,og va ikke redd.Det var vel meg som var litt skeptisk da jeg så at det var binne med 2 unger. Bjørneungene klatra opp i et tre da losen bynte.Delku var helt nær binna flere ganger under losen.Jeg ladda om rifla til blyspiss, bare i tilfelle dette gikk i feil retning. Binna gjorde et skinnangrep mot Dielku og da kom begge mot meg i full fart.Da ropte jeg sånn at binna stoppa.Den reiste seg på to da og så på meg mens Dielku losa videre.Han virka ikke skremt i det hele tatt. Etter ca 15 minutter tok jeg fast Dielku og vi trakk oss vekk. Dette var helt sinnsykt artig både for hund og eier
  5. Langt? Neida,21 timer fra Oslo brukte jeg med bil. Flyet bruker bare 2 timer!!
  6. Joda hær e muligheter å se bjørn m litt tur..Erfaringen sir at d e mange turister som e heldig. Enkelte som har bodd hær et helt liv,har ikke sedd snurten av bamsefar. Men hvis man gjør som trådstarter og er mye ute,da øker sjansen for å se bjørn. Og d virker som om d oftere blir sedd bjørn nu for tiden.Trur kanskje stammen er økende.. Ørreten biter også villig av og til. BAS,æ angre litt på at æ ikke tok en kveldstur i går.Trur Dielku hadde likt d....
  7. hei.. Jeg har en sånn kikkert og er kjempefornøyd med den!God i dårlig lys er dn å. Betalte d samme som deg og dn er verdt hver krone!!!
  8. Va en tur i skogen i går..Etter kort tid kom vi på elgspor,og Dielku drog på sporet! Han dro hardt i bandet,men jeg holdt tempo nede så d ikke gikk for fort.Spennende!! Etter ca 15 min kom vi inn på elgene,men skogen va så tett at vi kun hørte dem da de starta. Dielku var helt i 200!Og d va æ å..Vi gikk da tilbake til bilen.
×
×
  • Create New...