Jump to content

tinytim

Members
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tinytim

  1. Kikka litt på den siden, men de har ikke akkurat den kula i tabellen sin, men den ligner ganske mye på den som heter VLR4. I tilegg så har jeg ikke 540 krutt tilgjengelig, bar 150 og 160 av VV.

    Ser på ladetabellen til VV at 540 ligger et par grain under 150 med 250 Naturalis, og med TTSX så ligger de enda et par grain under dette.

  2. Kjøpte et par pakker med 250gr. Peregrine VRG-4 kuler i 9,3, og lurte på om noen har noen erfaringer med denne og eventuelt noen ladetips med 150 krutt?

    Er det bare å følge ladedataene for TTSX som noen nevner lengre op i tråden for en annen kule i 250gr?

  3. Holder på å rydde i ammoesker  i 6,5x55 som har blitt liggende og tenkte jeg like godt kunne selge dem, men er usikker på noen Norma Elite patroner som har blanke tennhetter som er merket med NP. er det noen som vet om dette er noe som er omladet eller er det orginal ammo? Husker ikke selv om jeg har aldet noe med Elite kuler.

    Jeg har forskjellige pakker med orginal ammo bl.a Nosler, Elite og jaktmatch, men det er bare disse som har NP merkinga

  4. flott våpen som ser ut til å gå bra. Ser at du skriver at du tok prøva med 3 skudd, er et ikke 5 skudd man skal ha for rifler? Jge måtte skyte 5 med min kip

    Forskriften sier dette: Med magasin- eller enkeltskuddsvåpen skal det ved prøven skytes 5 skudd.

    • Like 1
  5. Var hos J&F i dag og kjøpte meg en K95 Ultimate i 6,5x55, skal hente den i morgen og da skal det også monteres frontmontert TE Titan demper, det er orginalløp på 60 cm uten åpne sikter som følger med og jeg lurte på om det er lurt å kappe det ned til f.eks 50-52 cm. Er det noen som har noen erfaringer med dette, eventuelt hvorfor man ikke bør gjøre dette?

    Jeg har 2x R8 i 6,5x55, en med kappet løp og en med full lengde,og jeg merker ikke noen forskjell i presisjon på disse til mitt bruk som er litt jaktfelt og jakt på "normale" avstander

  6. 2 timer siden, hewi skrev:

    Kan ikke uttale meg hva som er custom, men et kjapt google-søk viser at de med custom i navnet hadde original take-down stokk med vakkert treverk. Har din takedown-funksjon?

     

    Ellers så kan du forvente ca:

     

    KKc 3500-4500  solgt løst

    Løp som er kappa/gjenga: 3000-3500 solgt løst

    Flutet løp: 4000 solgt løst

    Børse m/originalstokk og ett av løpene: 9-10 000 pluss/minus (Om det er takedown så får du litt mer)

     

    Kikkert aner jeg ikke hva du kan få for, men sjekk nypris på tilsvarende. Her kan du sikkert få igjen litt over halv pris++. Tysk optikk går sjelden av moten. Ikke har det blitt noe billigere med åra heller og slike med elgbaneretikkel oversvømmer ikke akkurat bruktmarkedet, så denne vil du få brukbart for om rette kjøper er i markedet.

     

    Det vil lønne seg å selge mye av dette løst, men skal du selge alt som en pakke, må du legge deg litt lavere enn om du skulle solgt et løp og kkc stokken for seg selv i tillegg til det du får for børsa. 15-16-17ish kanskje? 

     

    Det er gjerne ganske så mye mindre marked om du går for å selge alt som pakkeløsning, men det er mange som er på utkikk etter en kkc stokk eller et løp ekstra til schultzen sin feks.  Så har du de som kun vil ha ei rifle uten alt det andre tilleggs-stashet..

     

    Om du venter litt og ser hvordan prisutviklingen blir på våpen og utstyr framover nå, så kan du sikkert legge på prisene enda litt til du også. Tipper prisene kommer til å gjøre et byks oppad framover, pga svak kronekurs og høyere innkjøpspriser til leverandører rundt omkring....det er gunstig for folk som skal selge pent brukte objekter.

     

     

     

    Takk for svar, børsa er ikke en take down, og jeg har eid den fra den var ny, men kassa kan kanskje ha vært tiltenkt en sånn, de går sikkert om hverandre.

    Begge løpa er i 6,5x55

    • Like 1
  7. Jeg har en S&L 97 DL som er merket med Custom på venstre side av kassa, er det noen som vet hva som er "Custom" på denne modellen? Den ble i sin tid plukket ut til meg av eieren av J&F uten at jeg tenkte det var noe spesielt med den.

     

    Jeg vurderer å selge denne med følgende utstyr, KKC stokk, orginal stokk, 1 løp kappet og gjenget, 1 løp fluted, ikke kappet og gjenget, 3 og 5 skuddsmagasin, Schmidt&Bender 4-16 Klassik jakfelt/elgbane kikkert, og lurte på om noen kunne antyde sånn ca verdi på dette samlet i dagens marked.

     

    20200330_081636_resized.jpg

×
×
  • Create New...