Jump to content

Clakz

Members
  • Posts

    356
  • Joined

  • Last visited

Clakz's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Den kommer, vær du sikker, bare ikke nå i første omgang. Hei du. Kan du linke meg til denne statistikken?
  2. Jeg synes vi viser oss litt svake når vi prater om at "fra nå av.." for det sier seg selv at vi ikke kan respektere at forsvarlig tilsynsretten vår blir krenket.
  3. Jeg må melde mitt avbud, vi skal i opptak i helgen så det blir ikke tid til sosial mingling
  4. Clakz

    Multifuelbrenner?

    Skriv en mail til XXL med link til utsalgsted så setter de ned prisen på Omnifuel for deg. Ref.: deres egen prisgaranti. http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=70671 Forøvrig med flaske, vet ikke om det følger med på siden du linker til?
  5. ååå,,, jeg blir sååå imponert over de som benytter seg av engelske ord og uttrykk i dette forum... Når det slik som her er hele steninger har jeg ikke ord lengre Lurer på om det er like pop med norske ord og uttrykk på US-forumer Setningen står ovenfor videolinken inne på siden det blir linket til, det er ikke noe TS har skrevet for å virke som cool ved å bruke engelsk
  6. Jeg må si at jeg finner det litt humoristisk at EU velger å bruke slike metoder for å finne frem til hva de skal gjøre.. Flere her inne sier at majoriteten ikke vil ha peiling på hverken hvordan fellene idag ser ut, hvordan det utføres eller hvorfor byttet blir fanget fra børjan av, det har man forsåvidt helt rett i, men det man også må tenke seg litt om er at om en for eksempel tar sitt eget daglige arbeide og ser for seg ett lignende spørreskjema som skal sendes ut til offentligheten vedrørende om arbeidet blir utført bra nok, om det er trygt nok og om det er gjort nok research på de maskiner som eventuelt måtte brukes i arbeidet er bra nok, hvor mange vil ha nok innsikt til å svare represantivt med det som bør tas hensyn til? Forøvrig har jeg svart etter beste evne og lagt vekt på at det skal fastsettes egne nasjonale planer, ja rett og slett sånn vi allerede har det her i Norge.
  7. Jeg leste en kommentar på artikkelen som jeg føler jeg kan nikke til og stemme i at slik tenker jeg også, så for å understreke at dette ikke er mine egne ord quoter jeg kommentaren
  8. 21. februar, er vel påmeldingsplikt tror jeg, du får se hva Jmonsen svarer, han er offisiell organisator av dette årets festligste lag
  9. Apropo dette med membran i høyfjellet... Selv har jeg erfart at ullgenseren til Härkila med windstopper (Anaboda) er ypperlig siden windstopper membranen puster myye bedre enn goretex og evt. vind blåser varmen ut av ullen slik at du ikke går å svetter under bevegelse fordi membranen ligger innderst mot kroppen, og når du tar pause er det bare å ta på seg skalljakken som ligger øverst i sekken så isolerer ulla med en gang Sånnsett har man alltid litt isolasjon uansett hvor kort pausen er, og man rekker ikke å bli søkkvåt fordi svetten kondenserer på skalljakken under bevegelse og legger seg som ett tykt lag med is \ våt svette. Lykke til på jakta Nilsen, selv har jeg ikke sett snurten av en rype hele høsten :\ men harespor har det florèrt med .. !
  10. Clakz

    Ally kano

    Blir ikke 16,5 produsert før utpå høsten? Eller hvilken modell er det folk prater om?
  11. Gratulerer Ravntind, håper klagevedtaket er endelig så du får kommet deg ut på jakt igjen
  12. Nei det ligger noe i det om ikke å provosere domstolene før dommen har falt... Men det er noe å ha i bakhodet hvis evt. anke feiler eller saken ikke kommer til anke. Denne saken med den informasjonen vi har fått gir meg søvnløse netter
  13. Kunnskapsrik rettsal... Burde nå være på sin plass å sende ett rundskriv oss imellom, retten kan ikke ignorere ett brev med 1000ognoen underskrifter på som understreker viktigheten for jaktutøvelse om at ammunisjon blir tolken som vital våpendel under jakt \ tilsyn.
  14. Britisk lovverk tolket: http://www.protectingyourself.co.uk/self-defence-law.html Amerikansk lovverk tolket: http://www.usatoday.com/news/nation/2006-03-20-states-self-defense_x.htm Med andre ord kan du skyte slyngelen som stjeler Corollaen din. Sørgelige greier, vi her i Norge beviser tross alt at man kan leve med våpen og naboer side om side uten å løsne skudd på hverandre.
×
×
  • Create New...