Jump to content

omh

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

omh's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. omh

    Moment S&L M97DL

    Har allerede sett her, å der er det så uspesifikt som "gently tighten", ganske vidt begrep spør du meg...
  2. omh

    Moment S&L M97DL

    Etter å ha vært i overkant spandabel med våpenoljen i fjorhøst har jeg nå fått litt problemer med presisjon. Smart og slarkete som jeg var "sauset" jeg jo inn det som var i olje før jeg slengte børsa bort før vinteren, må jo passe på at den ikke ruster vettu! Nå har jeg altså fått problemer med presisjon, som sikkert kan forklares i at det var olje litt her og der. Derfor lurer jeg på om noen kan fortelle meg moment og evnt rekkefølge på skruene til løpet og sjeftet? (KKC stokk) Gjelder S&L M97DL, 17mm/65cm pipe i 6,5x55. Noen som kan hjelpe meg med det? Mvh omh
  3. Noe som sitter på tester av stalon-demperne? hvor mye demping, samling, osv...??
  4. Har ikke prøvd det, tenkte på å bytte ringer med den andre kikkerten. Må sikkert prøve dette til helgen, begynner å plage meg litt at jeg ikke finner ut av dette.. Kikkerten har jeg kjøpt fra opticzone.com, veit ikke hvordan det er med garanti og reklamasjon der? Noen som har noe erfaring med det?
  5. Monterte siktet selv ja, satte børsa i ei skrustikke og justerte siktet etter hushjørnet, så hvist snekkern brukte vater så mener jeg at det skal være i orden. Har sjekket montasje å ringer slikt at dette ikke er løst. Når jeg skrur siktet tilbake så sitter den midt i på 100m og 17cm under på 200m... Har også en annen kikkert som jeg bruker, har ikke det samme problemet der..
  6. Har ikke noe problem med å få justert siktet, det er skutt inn på 100m. Men når jeg da skal skyte på 200m må jeg skru på siktet, åja! jeg skrur faktisk på høydejusteringa, riktig vei også.. Men etter å ha skrudd siktet 12 knepp opp, sitter skuddene i riktig høyde, men 10 cm ut til høyre.. Hvorfor?
  7. Har nylig montert ny kikkert. Bushnell elite 6-24x40 i leupold QR montasje. Etter å ha skutt inn kikkerten på 100m prøvde jeg noen skudd på 200m, 17cm under siktepunkt. Etter å ha skrukk siktet 12 klikk opp, prøvde jeg 3 nye skudd. Disse satt 10cm ut til høyre, da lurer jeg på hva problemet er? Er kikkertsiktet "vridd" i forhold til børsa? (trådkorset ikke rett i forhold til løp) Eller er det noe feil med montasje, så kikkert er skeiv i forhold til børsa. Kan ikke se at noe er skeivt eller vridd, så håper det er noen her som har noen forslag til hva som kan være galt.
  8. Har du hørt med NorgesJFF? Jeg fikk tak i noen tegninger der av både standplass og kasterhus.
  9. omh

    Gaupejakta 2009

    Bare for n-trøndelag dette.
  10. omh

    Gaupejakta 2009

    Har de kommet med fordelingen av de 37 gaupene da el?
×
×
  • Create New...