Jump to content

Berglid

Members
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Berglid

 1. Siste film er fra turen til Russland, mange mobilklipp satt sammen. Viser stort sett korleis det er å køyre i Russland.
 2. Ny episode. Denne episoden er proff filma og eg brukte den på guide firmaet mitt på Island, har lasta den opp her også.
 3. Driver å lager ein langholdsblogg. Inni der har det sneket seg en episode med 22lr rifla. Det kommer også del to her. Bli gjerne abonnent på kanalen min.
 4. Jepp. Har hilux på islandske skilter som eg bruker på guding. Den skal selges snart. Og så 200 i norge.
 5. Ny episode på kanalen. Denne gang handler det ikkje om langhold eller jakt, men det andre fokus området på kanalen min som blir ekspedisjoner og arctic trucks biler. Her fra ekspedisjonen vår til Marokko i 2017.
 6. Episode 4 ligger ute. Seljakt fra Svalbard. Kun bilde film.
 7. Episode 3 ligger ute. Løpspussing.
 8. Her kan eg jo skrive litt. Eg og fleire har etablert Nordvest Langholdsklubb. Du finner oss på Facebook. Vi er underlagt Norsk benkeskytterforbund og er registrert i Brønnøysund. For øyeblikket jobbes det med permanent bane som vi kan bygge opp skikkelig. Men intill videre skyter vi på fleire plasser i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.
 9. Ja eg var litt usikker på om eg skal dra andre filmer enn skyting inn i bloggen? Eg har ein del film fra ekspedisjon til Marokko, Ukraina, Romania, mykje fra Island. Og ein del proffe filmer som andre har laga på tur med meg som eg har på andre kanaler som eg kanskje skal vurdere å laste opp i denne kanalen. Nå blir det berre super enkel filming til eg ser om det er interesse for dette før eg eventuelt bytter til eit bedre kamera o.s.v.
 10. Heisann. Eg har starta en ny Video blogg på YouTube. Bloggen kjem til å inneholde langholds skyting, jakt, trening, ekspedisjoner med Arctic Truck biler o.s.v. Dei to første episodene ligger ute nå. Har filma dette meget enkelt. Kom gjerne med ønske om kva dokke har lyst å sjå, ellers blir det forhåpentligvis en ny film kvar veke. Fra 1-10min pr film. Blir veldig glad om folk abonnerer på kanalen også. Om det er stor nokk interesse på kanalen og abonnementer så kjøper eg bedre kamera og lager bedre filmer. RBNOR står for Robin Berglid Norway.
 11. Lenge sia eg har posta her, usikker på om eg posta bilde etter att børsa fikk front rail til nattoptikk og IR lykt. Samt att eg plukka opp en Blaser R8 Sucsess med Hausken JD 224 i 6,5x55 som skal hovudsakelig brukes til jakt men også langhold ut til 1200m. Må berre bestemme meg for kva sikte eg skal montere på denne. Av og til lurer eg på om det hadde vore billigere å bu i byen å feste kvar helg enn å holde på med slike hobbyer.....
 12. Har tidligere kun brukt berger 210 grain vld til all trening og jakt. Men er tom og det er jo utsolgt over alt. Så accubond kula blir backup om det ikkje er å få kjøpt vld en plass snart. Liker å ha logg med kontroll på alt, til jakt og langhold. Stress med fleire kuler da. Er igrunn tom for krutt også så det må handles også.
 13. Noken som har ladedata dei vil dele på 200grain accubound? Erfaringer med den kula? Samler godt? Bra til jakt og trening?
 14. Hjelp, er tom for Berger vld hunting 210 grain kuler. Kva er det å få tak i av god langholdsammo nå? Som helst kan brukes til jakt også. Tips?
 15. Sidan det var eg som starta tråden ber eg ALLE som skriver her respektere denne tråden. (Hadde eg vore moderator hadde eg sletta alle innlegg uten bilder!) Den er for bilder av langholdsrifler! Samma pokker om den blir brukt til jakt eller konkurranse. 100m skyting eller 2000m skyting. Det skal vere gøy og komme her og kikke på bilder. Ikkje måtte bla seg gjennom sider med diskusjon. Når det gjeld langholdskyting i Hornindal, kan dei som ønsker å komme dit å skyte ta kontakt med meg på PM så kan eg gi beskjed når det er neste skyting. Det er mange restriksjoner der så det er ikkje berre å komm
 16. Liker, har fått sphur montasjen min også nå. Skal monterest på med engang eg er heime fra jobb. Kor mange moa tilt har du?
 17. Påvirker ingen ting slik den er montert
 18. Holder på plass en sann. http://www.triadtactical.com/Sniper-Skid-Plate.html Kjøpte alle tre str. Blir og teste de ut litt framover om det faktisk hjelper.
 19. Var en tur på bana og testa ladninger i dag. Har gått ned til 72 grain n-165 bak berger 210grain vld kula. Av en eller anna grunn så samla den ikkje så bra med 73 grain lenger. Nå går den bra igjen Skulle berre fått testa over chrono nå.
 20. Fikk pluteslig for meg att eg skulle fjerne all malinga fra rifla mi i går. Så det tok ca 4 øl og fortsatt er det litt småpirk igjen. Denne har det vore maaange lag med maling på. Ett skikkelig helsike og få vekk. Gjekk 2 bokser med grafitti fjerner. Kan bekrefte att den fjerna både vanlig spraymaling, nfm maling, krylon og duracote. Kjøpt på jernia. Bilde lenger opp i denne tråden av korleis den såg ut før eg fjerna maling. Venter på ny sphur montasje og badger front rail Vel nokk prat.
 21. Lenge sia eg har vore aktiv på kammeret. Men her er eit bilde fra langholdsriggen i reveglugga
 22. Kan bidra litt her eg også. I år har ikkje eg fått jakta rev enda. Har hatt åtet liggande ute ei stund fra hjortejakta men ikkje fora meir etter att det vart tomt. Heiv på litt meir nå. Rydda plass på loftet i alt rotet. Skal lagast skikkelig sittestol, lita seng og flytte opp revevarsleren hit seinare. Utsikt til åtet. Ligger i kanten på bøen der fotspora mine slutter. Slik ser det ut når eg sitter i stolen og ser ut glaset. Ca 70m til åtet Litt bedre utsikt når eg sitter nærmere glaset, men da må børsa stikke ut. Liker best og skyte innenfra uten og stikke ut børsa. Da er det mind
×
×
 • Create New...