Jump to content

Silencer

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About Silencer

  • Birthday 04/11/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silencer's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Litt offtopic men ble plaget under ladingen: Prøvde å presse engangsskutte Sellier & Belliot hylser, først møtte jeg stor motstand så turte ikke å fortsette. Tenkte først for lite smøring og påførte mer men fortsatt samme problem. Til slutt fikk jeg presset 2 hylser lett men de passer ikkje i kammeret! De passer før jeg presser men ikkje etter, skjønner ingenting. Gikk over til Norma hylser som lot seg presse uten problem. Er ganske fersk så noen innspill fra erfarne ladere kunne virkelig vært til hjelp.
  2. Suverent, takk for utfyllende svar. 48,5 grains gikk best. 20 mm på 100 meter, men tror det kan gå bedre i benk.
  3. Noen som har erfaringer å dele om VV N160 brukt sammens med 95grs V-Max teil 6,5x55? Har ei Tikka T3, kanskje noen har en favoritt oppskrift å dele? Mvh Silencer
  4. Alltid best å få på en god 2K grunning(fyller), denne må sprøytes med sprøyte da. Den trekker veldi bra inn i treverktet. Jeg har brukt å sprøyte 3 strøk og latt det tørke før jeg har slipt til appelsinhuden er nesten borte for så å legge på enda 3 strøk. Jeg gjorde dette selv pga er utdanna lakkerer, men vist du sliper stokken din med P240 og fyller i eventuelle hakk og riper selv legger et verksted på grunning til deg uten at det blir voldsomme kostnader for deg. Personlig misliker jeg sprayboks grunning veldi mye, dårli vedheft på det meste. Iforhold til skikkelige produkter. Så va velger man? Noe som holder i evigheter eller noe som flasser av etter 1-2år + eller kanskje enda kortere tid.
  5. Bruker CCI Stinger og Winchester Super X (står det i bunn av patronen) med stor suksess. Winchestern er suveren på 70-80 meter. Har 5 kr samlinger med den. Dessverre bynner jeg å gå tom og dær jeg kjøpte skuddene har dem ikkje de lenger og tar ikke inn for til neste år. Finner dem ingen andre plasser heller Stingern er nesten like bra på 80 meter:) Har dratt den til 90 meter og uten store problemmer. Bruker disse skuddene på det som er lovlig å skyte med 22lr. Bruker en del sub ammo når jeg jakter kråker nedi havna og slikt. Da går det i Remington og Eley sine patroner. Skutt med stinger på 80 meter. Se på den lille 10'er blinken helt oppe. De andre skuddene er fra innskytting.
  6. Bruker A-tec sin demper med Remington Subsonic og Eley Subsonic. Har også brukt den største utgaven til alms. Funka like bra som a-tecen. Har dårlige erfaringer med CCI Subsonic jeg og. Utrolig mye høyere lyd så med Remington og Eley og samlingen i BRNO'en min har aldri vært god med de skuddene.
  7. Eg ska oppdatere imorra når han har vært på stasjonen. Så får man bare håpe at det ordne seg. Utruli ka pess man må igjennom tell tider når det kjem te våpen søknada.
  8. Nei ikkje eg heller. Virke som politiet vil ha nokka å fylle dagan me. Han skal ned på stasjonen imorra å klage. Så får vi se ka som skjer da.
  9. Er ingen forhistorie mellom saksbehandler og søker. Tror faktisk ikke dem har møtes. Det er en tilreisende som behandler søknadene hær vær torsdag. Men kjenner til han som behandler fra før av og han er ikke ny for å si det sånn. Om min venn hadde hatt noe på seg som dem kunne nektet å gi han et våpen for hvorfor skriver dem isåfall ikke det? Og han har jo jaktet i mange år fra før av me egen hagle.
  10. Det samme har eg og gjort. Fyrn har ren bakgrunn.
  11. Ja eg syntes jo det va ganske vilt eg og. Har jo ingenting å sei. Har aldri hørt om lignanes egentli.
  12. Hei alle sammen, har en kompis som har hatt en del problemmer rundt 3 våpen søknader de siste årene. Den siste tok kaka syns jeg. Lurer på om noen kan komme med tips, råd og kanskje fortelle om sine erfaringe. Nr 1: Leverte inn søknad på et våpen og måtte vente 6 mnd uten at han fikk svar etter flere purringer. Til slutt gikk han ned på Politistasjonen og krevde pengene tilbake. Hvor lang tid burde man egentli regne me? Selv har jeg ventet maks 2 uker på alle mine 3 våpen. Nr 2: Søkte på ei 30-06 til gåsejakt. Fikk avslag me begrunnelsen at kaliberet var for stort. Leste nettopp en reportasje i Jeger, Hund og Våpen (eller var det Jakt?) hvor det sto skrevet at gåsejakt med 30-06 var helt ypperlig!? Nr 3: Søkte på 308 til Elg, Rev og Gås. Fikk avslag etter 8 uker med følgende begrunnelse: - "Det er ikkje fremlagt dokumentasjon på jakt av elg, hvilket jaktlag skal du inngå i?" - "Så vidt politiet bekjenner er det ikke rev på Rolløya" Dokumentasjon på elgjakt? Det har jeg aldri lest om på noe søknad. Er dette et krav før å få en søknad godkjent? Rev finnes det på nabo øya som er en ca 4 km lang kjøretur fra han, denne øya er faktisk sammenslått me våres og vi er en felles kommune. Må gjennom en tunnel for å komme ditt. Dessuten er det vell rev i så og si alle nabo kommunene. Om det finnes noen her inne me gode tips om va han kan gjøre så kom gjerne me dem. Ting bynner jo å bli på grensen til trakkasering mener jeg.
  13. Fikk utrolig mye bra i år:D Ny jaktbokse Nytt Helsport 3 manns telt Super undertøy Gode tjukke sokker til å ha i marke skoene Vanntett oppbevarings bag Isfiske stang Ny tur kopp og bestikk. Ull hue En sinnsyk lommelykt ++.. må sei vænnan og familen min kjenne meg bra Tell meg sjøl kjøpte eg ei ny Tikka T3
  14. Skogsmann: Bare hyggeli, håpe det blir nokka uttelling snart. rypsteggen: kor stor va den? tok du han i slagfella di?
  15. Skogsmann: Fanger du i boks kan du legge de musene du tar bakerst i boksen for å skape mer spennende lokt til røyskatta. Røyskatta kan ha spist de døde musene som har vært i fella di.
×
×
  • Create New...