Jump to content

Desert74

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Desert74

  • Birthday 01/13/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Desert74's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Trur ikke det er så stor forskjell på 22lr og 38sp. Er skytteren det kommer ann på
  2. Jepp det er sant Hassel og jeg er en av de .
  3. Morro å høre at noen har litt peiling på US Carabiner.. Vet ikke så mye om de selv. Ikke så ofte man ser de i salg da, spesielt når det kun er samlere som får ha de i sitt eie.
  4. Mulig den er kommet etter krigen til Norge, men den er dønn orginal og produsert i januar 44. Så det er et krigsprodukt. Står Inland Div bak siktet også. Var å testet den en tur i sommer, og samlingene var ikke ille til halvauto å være. Skøy rifle å skyte med. Har tenkt å bruke den innen NROF sine programmer. Allerede vært på en NROF trening . Flere der som synes riflen var morro.
  5. Slenger meg med her inne da jeg også er igang å lade 454 casull. Har ladet klart 100 skudd for testing, med 300 grs blykuler og 26,4 grs N-110 bak. Dette var ifølge V sin ladetabell startladningen. Men en ting jeg er usikker på, finnes mange .45 kuler med forskjellig Diameter. Fra 0.451-0.454. Hvilke skal man bruke til 454 casull? Noen som vet?
  6. Hei Må nesten melde meg inn i Weatherby klubben da jeg har en Mark V på vei i posten Kjøpte riflen brukt og er i kaliber 30-06. Løp er kappet ned til 50cm.. Så får se om det blir demper eller munningsbrems på den etterhvert.
  7. Helt enig med barbarossa..Min hadde samme problem som din i tillegg tilo at den noen gang ikke matet fra magasinet....grrrrrrr
  8. Har også hatt en i 44. Magnum. Utrolig stilig å se på og holde i. Veldig bredt skjefte på den så nevene bør være litt store. Ikke noe ulempe å bruke i magnum 2 da du kun bruker begge hender i dag. Men må bare si at det var utrolig mye mate feil på den uansett ammo. Var plaget ca hvert 3 skudd. Så solgte den i sinne. Og den jeg hadde var ikke skutt mange skudd med siden ny.
  9. Moro å se at der er flere der ute som har så flotte carabiner
  10. Har sett noen DE til salgs på finn av og til, men de oppererer jo med fantasipriser. Hadde en slik selv for en stund siden, som jeg kjøpte brukt. Den var nesten ikke brukt i det hele tatt. Fikk den for 5000 kr med orginalt skulderhylster. Angrer som en hund på at jeg solgte den nå som man kan bruke to hender i magnum 2. Da er det ikke noe problem å skyte med den. Veldig behagelig og kontrollert rekyl da den er så tung. Tipper normalt vil prisen ligge på 5000-8000.
  11. Takker for alle svar.. Er det forresten andre som har slike i sitt eie, som kunne tenke seg å legge ut bilder??
  12. Ok, skjønner. Blir nok å ha den i mitt eie da. Moro pang å skyte med av og til.
  13. Kjøpte meg en Walther P22 og har vært storfornøyd med den. Ikke ofte det er funksjonsfeil på min hverfall, selv om mange mener det er en dårlig pistol. Den holder til formålet spesialfelt. Har hatt full skår på spes.løypa noen gang. En annen ting er at det også er billig å skyte med og billig i innkjøp.
  14. Blir aldri aktuelt å plombere et så flott våpen Skal heller ha det selv da og ta det fram på fine sommerdager
  15. Hei Har en US Carabin som jeg kanskje vurderer å selge til rett pris. Lurte på hvilke pris jeg kan få for den?? Noen som har noe formening?? Den er skarp og cal 30. Den er pen stand både i finish og stokk. Er merket med INLAND MFG. DIV. GENERAL MOTORS 1-44 på løpet og så står det 255 helt bak på stokken. Er med bandolær bærerem og 1 stk 15 skudds magasin. Skal prøve å få lagt ut bilde når jeg finner ut hvordan det gjøres. Her er bilde av pangen Her er noen flere bilder av riflen min. Var ute å luftet den en tur på banen i sommer. Skjøt 5 skudds serier på 100m. Kanon bra sammling
×
×
  • Create New...