Jump to content

assas

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

assas's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er den norske så da er det vel dc 30 da. Men det er den eldste med id 0-10 Jeg bor i Åsnes. Hedmark Jeg fikk oppgradert den nå, så takker for hjelpen!!!
  2. Jo det skal gå det. Vet om flere som har gjort det. De leverte den til en forhandler. Han tar 1000kr og jeg leste at det går ann å gjøre det selv, men skjønner bare ikke hvordan.
  3. Er det noen som vet hvordan man oppgraderer mottakeren teil å få inn alle de 20 id`ne. Har dc 20 og da får jeg bare inn 10 stk...
  4. Det sitter en metallstang i magasinet. Jeg kappet denne selv og får fint inn 3+1 patron!
  5. Det var noen plussgrader da det skjedde. Det er ikke tuklet med avtrekket. Skal ta ifra hverandre sluttstykket og se og smøre det. Takk for svar!!
  6. Jeg satt med trådkorset rett bak bogen på en påskutt okse. 10m hold og trakk av, KLIKK!! Noe mer ergelig kan man vel ikke være ute for! For oksen forsvant inn i tett småbjørk så jeg rakk aldri å ta ladegrep og få på et skudd. Det som skedde var at den som markerer at tennnåla er spent gikk halvveis inn igjen da jeg trakk hevarmen ned. Det samme har skjedd etterpå. Da har jeg tatt nytt ladegrep og hele den rød prikken blir da synlig som den skal være da rifla er ladd. Noen som har vært ute for dette tidligere eller vet hva det kan være??
  7. Vi hadde en drever som hadde epelepsi, vi fant den med samme symptomene etter/i los. Vi brukte bikja etter den gangen og måtte lete etter henne noen ganger , for ho ble desorientert etter anfall. Vi måtte avlive henne for tidlig. Synd det var ei god jaktbikje!
  8. assas

    9,3 x 62

    takker for mange gode svar! gleder meg til å få prøvd børsa på elg i høst. d blir en tika t3 med swarovski z6 2-12x50. er veldig fornøyd med den andre tikkan jeg har så nå blir d ekstra spennende da det kommer elg!
  9. assas

    9,3 x 62

    Skal kjøpe meg 9,3x62 som hovedsakelig skal brukes på elgjakt. Noen som har erfaring med dette kaliberet? Skulle hatt noen tips om kuler til 9,3 ... Har brukt Lapua Mega og har vært bra fornøyd med den i min .308 Win ...
×
×
  • Create New...