Jump to content

larssen

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

larssen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som kan opplyse meg om utenlandske(USA) nettbutikker som sender til Norge. Prøver å få kjøpt Magpul stokk og forskjefte til min gamle Remington 870, vet at Midway Norge har dette, men når man ser prisene i USA(ca 1/2 pris i forhold) så er det en del å spare. Har forespurt noen selgere på Ebay og Amazon, men ingen sender til Norge. Tips ?
  2. Fikk en remington 870 til konfirmasjon, er nå 50 år gammel(undertegnede).Hagla har hatt forskjellige stokker og løp,men alt annet er urørt orginalt og har gått 15-20 000 skudd,mekanismen er utrolig slitesterk.
  3. Fikk en børsemaker til å lage denne skinnen for mange år siden, det funker utmerket.
  4. Beklager, klarer dessverre bare å legge inn et bilde pr. innlegg(kløne med data). Her er hvertfall noen bilder av hagla, den må da være en modell som etterligner engelske fuglehagler, kolbefasong,vekt(2,7 kg),kort og hendig. De tyske ekspertene har jeg ennå ikke hørt noe fra.
  5. Takk for hjelpen, vanligvis er det lett å finne ut saker å ting på nettet,men denne modellen har jeg ikke fått noen treff på ved søking wold wide.Fant en nettside i Tyskland hvor tyske våpensamlere stilte seg til disp.vedr.spørsmål om våpen,så jeg la inn en forespørsel der, venter på svar.
  6. Det er ikke tvil om modellbetegnelsen, det er mod.175, jeg skrev feil i annonsen på finn.no. Den har ikke ejektorer.
  7. ¨Har noen en anelse om verdien på hagla, og om det er en vanlig /uvanlig modell ?
  8. Det står noe jeg antar er serienr.317901, i låsen under pipene,det samme nr. står på pipene. Det står stemplet 836 på den ene pipa,på begge pipene står det;W , U, 13/1, 12, Nitro, Suhl, og noen symboltegn.På den ene pipelåsklakken står det 261 med en F eller en E over. Alt dette er under forskjeftet. På oversiden av pipa på begge sider av sikteskinnen står det gravert "Krupp-Laufstahl".
  9. Kan noen hjelpe meg med å anslå verdien på en J.P.Sauer&Sohn.Suhl mod. 175 kal 12 i god bruksstand.Jeg tror den er fra 30 årene,engelsk skjefte,lett og smekker ca.2,7 kg,bokslås. Den er solgt ny av en jernvare/våpen butikk i Halden,det er inngravert på sikteskinnen "Haakon A.Bøen Halden".Er dette en vanlig modell ? Bilde av den ligger på finn.no ,kode 16211658. Finn
×
×
  • Create New...