Jump to content

kschjeld

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kschjeld

  1. Jeg er litt treg. Er det slik at regionskifte på Astro kun funker frem til versjon 3.40, men ikke på senere firmware-versjoner? Hva skjer hvis man oppgraderer etter et slikt regionskifte?
  2. Hvilken firmware hadde du når du oppgraderte/konverterte? Har vært frem og tilbake et par ganger til/fra US med en norsk versjon 3.40, og alt har fungert som ønsket både når den var nordisk og US. Det jeg frykter er at dette er avhengig av versjon og det skjer noe guffent hvis man mikser feil. Jeg har norsk og US regionsfiler (34 og 41) for firmware 3.40 liggende, om det kan hjelpe. Det er disse jeg har testet med selv.
  3. kschjeld

    Riflesekk

    Dermed er Gunslinger bestilt fra Eberlestock. Ser veldig lovende ut.. Synd jeg ikke trigget på dette tidligere, det kunne vært en fin gave til meg fra nissen. Nå kommer'n vel ikke i posten før på nyåret, og nissen får finne på noe annet..
  4. Heisann - dette hørtes interessant ut. Jeg ønsker 1 stk.
  5. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik børse ? Har sendt mail hit og dit, men klarer ikke å finne forhandlere som fører dem. Mulig dette ikke er på moten her på berget..
×
×
  • Create New...