Jump to content

kvast

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

kvast's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. I dag ble "ny" dunkeren døpt i haraskogen. Netta (8mnd) hadde sin første 20 min los. Harran kom på post og videoen surret. Du verden å morro det er å høre valpen jage for første gang. Spesielt når en har "slitt" men en halvdårlig hund i 8 år. Har brukt hele høsten på å finne en harra da det har vært pest her i de to siste åra, men i helga lykkes det. Hadde ute på Lørdag også, men det ble dårlig med los. MORRO
  2. kvast

    Jakt& Friluft

    Blanda følelser Da jeg har hytte på Sørlandet har jeg i de siste årene hatt en årlig august-tur til Arendal og j&f. I utgangspunktet et bra butikk med stort utvalg og jeg har gjerne avventet investeringen til Arendalsturen. I tre år på rad har jeg nå handlet for over 3000 kr på hver tur. Litt av hvert en trenger for å komme gjennom jaktåret. Endel penger for meg, men tydligvis ikke godt nok for J&f da jeg oppfatter meg som lite ønsket i butikken når jeg går ut. Selger(e) er mer opptatt med å prate med en kompiss enn å bruke tid på meg. Må si at dette i hovedsak gjelder avdelingen for våpen og jaktutstyr da resten av butikken stort sett har gitt et godt inntrykk. (hvertfall på kona som oppholder seg der) Litt synd, da buttikken har bra utvalg til å være i Norge. Men nå har jeg bestemt meg at jeg ikke gidder å bruke mer penger på så dårlig service. Et år hadde vært greit og tilfeldig, men tre år på rad gjør at jeg velger noen andre.
  3. Vinterjakt på Elg i helgen ga dårlig resultat i et stygt vær. Har en Mannlicher Pro Hunter Rustfri i 300wm med a-tec demper. Under drevet opplevde jeg at demperen ble tettet av snø flere ganger. Er det noen som vet (erfaring) om det er stor risiko for å ødelegge demper/børsa/meg selv ved skudd med snø i demper? større risiko en snø i løpet?
  4. Har hatt en slik i 3 år. Fungerer veldig bra på tross at den står ute hele året. Jeg må skifte vann forholdsvis ofte når varmeren er slått på ellers så vil ikke elgbikkja drikke. Dunker`n drikker uannsett.
  5. Hei Mer info kan finnes på http://www.tikka.fi/ Klikk på "MANUALS" og videre på "EXPLODED VIEW" evt "OLD TIKKA MANUALS". Her finner dere noe mer om Div tikka, med skissse over M65 og M55.
  6. STEYR PRO HUNTER (og flere Steyr-Mannlicher) med SBS system.
  7. Takk for det.. Noen som har denne? Står at den kun går til orginal pipe, men er det muligheter for å modifisere stokk/festet til grøvere pipe?
  8. Nå har jeg lett og lett....søkt å søkt... For ikke lenge siden så jeg en tråd med link til en scout stokk til M67/M98. Noen som har adressa til butikken? evt til tråden? Tar gjerne innspill på, erfaringer med, denne stokken!
  9. Hei Lærerikt. Har en Steyr Mannlicher 300 wm og ser det som ønskelig å få noen gode kuler over 200 gr. Det monteres A-tec demper i disse dager. Hvilken løpslengde har du i testene dine? Forøvrig har jeg samme erfaring med at ulike kruttmengde gir likt treffpunkt.
×
×
  • Create New...