Jump to content

NM149

Members
 • Content Count

  1,336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. Aimpointen går på finn fra 2000 og opp til 3500, har jeg oppservert. Surefirelykten på 60 Lumen vil jeg anslå at du kan få oppimot 1000 for om du finner rette kjøper. Det er en enorm utvikling i effekten på lykter derav den lave prisen, den du selger er desverre akterutseilt. LMT 630 er desverre med max. 180 lumen totalt akturutseilt mod dagens lykter som har opp mor 1000 lumen. Den vil være salgbar til en som vil bygge seg en vintage SF rifle med du skal ikke forvente veldig høy pris for den. Vil anbefale deg å legge materiellet ut på finn.no med gode bilder, da får du helt sikkert solgt de.
 2. Mtp. at dette er fra et feilparti så er prisen hinsides.
 3. NM149

  breakfree

  Helt normalt derfor skal de alltid ristes før bruk.
 4. Jeg er veldig fornøyd med min ACOG veldig klar og fin optikk, kjøpte min i PX i USA så jeg betalte ca, 12K.
 5. Det er en såkalt 1945 nazi colt med riktig tilhørende hylster så prisen er faktisk ikke så hinsides som det kan virke som.
 6. Radway Green var vel en del av Royal ordnance på samme måte som Lapua er en del av Nammo i dag.
 7. Britisk ammo produser av Royal Ordnance, dette er fin treningsammo.
 8. For de som ønsker å være litt nostalgiske og har plass på korten så er vel dette en grei pris. De har før blitt markedsført både 3 og 4000 over. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140438403
 9. Det ble forøvrig solgt en nesten tilsvarende spas 12 for en uke siden etter å ha ligget på Finn et par dager. Den lå ute til 20000 og den er antageligvis solgt da annonsen er fjernet fra Finn.
 10. Har sett denne i bruk av hæren i Libanon på 80 tallet uten kolbe, har også sett denne i bruk i Bosnia når vi var der. Men et vanlig syn er det ikke.
 11. Ville nok heller kjøpt denne ny fra Danmark for ca. 21000.-
 12. De første våpnene vi fikk var testvåpen som ble skutt opp og tilbakemelding gitt fabrikken på svakheter med våpenet. Selv etter at initialtestene var gjennomført og leveransen startet opp ble våpenet modifisert flere ganger. Ron (Ronnie) Barrett utalte på Hjerkinnhus at han ikke hadde tjent noe på de Norske leveransene men han satte veldig pris på tilbakemeldingene fra Norge. De hadde medført at han nå hadde et vesentlig bedre våpen og tilby markedet som resultat av modifiseringer utført etter Norske tilbakemeldinger.
 13. Etter å ha skutt noen tusen skudd med mør tør jeg si at det er innenfor. Har benyttet dette våpenet med 3 forskjellige sikter først testvåpnene med leupold, deretter produksjonsvåpnene med hensold og Schmidt & Bender.
 14. De 11000 er vel det de trenger for å fullføre omvepningen av HV fra AG3 til 416. At vi burde hatt et vesentlig større HV er jeg stort sett enig i.
 15. Mag er brukt av flere infanteriavdelinger i mange år og overgangen fra MG3 er tilnærmet problemfri. Vil påstå at alle som går fra MG3 til FN--Mag forbedrer skyte resultatene sine vesentlig. Grunner for at enkelte avdelinger tviholder på Dimaco er hovedsakelig mindre vekt og mindre følt rekyl.
×
×
 • Create New...