Jump to content

NM149

Members
 • Content Count

  1,372
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. Er du sikker på at prisene og service blir bedre om produsent overtar. Har bare gode erfaringer med Landrø som importør mtp. levering og reklamasjoner. Er skeptisk på om vi vil få like god service når produsenten overtar importen.
 2. P-210-5 er 6" med løpslodd og er tyngre kontra p-210-6 som har 5" løp. Litt rare betegnelser da man skulle tro som deg at 210-5 var 5" og 210-6 var 6", men på disse pistolene er det motsatt.
 3. De eldre har rykte på seg for å være bedre og mere presise våpen. Var på HH i Danmark og der hadde de en gammel 6" og en ny 6". Den brukte gamle skulle de ha mere for en den nye. Som svar på dette svarte håndvåpenansvarlig dette. Den nye er laget i Tysklang men den gamle den er laget i Sveits.
 4. Med en P210-5 får du den mest presise serieproduserte pistolen som er å oppdrive. Om du ikke trenger stort magasin eller kulhets faktor så gå for en P210-5.
 5. Det var en fantastisk pris for denne kniv bajonetten 2222.- Du finner utrolig mange mere praktiske kvalitetskniver for den prisen. Men den er pt. fult lovlig å eie i Norge.
 6. Jeg har disponert alle typer AG-3 bajonetter alt fra bladmerkede til tyske nyproduserte og ingen av disse er etter min oppfattning nedre egnet som brukskniv, kontra HK&416 sin bajonett. Om noe så skal jeg inrømme at stålet er bedre i de gamle AG bajonettene med M3 og US carabin klingene. H&K 416 bajonettene har greit nok stål og en mye bedre utforming av klingene om de skal benyttes som kniv.
 7. Kan ikke forstå at du mener at 416 bajonetten er dårligere som kniv en AG3 bajonetten.
 8. Kravet om bolt gjennom kammeret kom vel mere rudt begynnelsen av 90tallet. Det var ikke noe slikt krav på 80 tallet.
 9. Det er vel Swenor som er sivil importør av HK til Norge, men Bertil O. Steen har den militære delen. Deler er det mange som kjøper fra Tyske leverandører så lenge det ikke er registreringspliktige deler som rammestykke og piper. Sluttstykkehoder er det registreringsplikt på i Tyskland så det er også vanskelig å få ut.
 10. Hadde dere piper i 6,5 og 8mm til MG 34 på 80 tallet?
 11. HV har ikke utlevert bajonett men stort sett alle andre som har utlevert 416 har.
 12. Jeg har faktisk ganske gode erfaringer med kvaliteten på 416 bajonetten.
 13. NM149

  Eotech til elgjakt

  Eotech har hatt mange utfordringer med kvaliteten på sine sikter, noe du burde ha med i kalkulasjonene dine. Vil på alle måter anbefale deg å anskaffe deg en nyere aimpoint, Comp C3 eller M2 fremfor et Eotech sikte.
 14. NROF har et minimum på 24 mnd. medlemskap før man kan annsøke om 1/2 auto rifle.
×
×
 • Create New...