Jump to content

NM149

Members
 • Content Count

  1,325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

780 profile views
 1. Radway Green var vel en del av Royal ordnance på samme måte som Lapua er en del av Nammo i dag.
 2. Britisk ammo produser av Royal Ordnance, dette er fin treningsammo.
 3. For de som ønsker å være litt nostalgiske og har plass på korten så er vel dette en grei pris. De har før blitt markedsført både 3 og 4000 over. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140438403
 4. Det ble forøvrig solgt en nesten tilsvarende spas 12 for en uke siden etter å ha ligget på Finn et par dager. Den lå ute til 20000 og den er antageligvis solgt da annonsen er fjernet fra Finn.
 5. Har sett denne i bruk av hæren i Libanon på 80 tallet uten kolbe, har også sett denne i bruk i Bosnia når vi var der. Men et vanlig syn er det ikke.
 6. Ville nok heller kjøpt denne ny fra Danmark for ca. 21000.-
 7. De første våpnene vi fikk var testvåpen som ble skutt opp og tilbakemelding gitt fabrikken på svakheter med våpenet. Selv etter at initialtestene var gjennomført og leveransen startet opp ble våpenet modifisert flere ganger. Ron (Ronnie) Barrett utalte på Hjerkinnhus at han ikke hadde tjent noe på de Norske leveransene men han satte veldig pris på tilbakemeldingene fra Norge. De hadde medført at han nå hadde et vesentlig bedre våpen og tilby markedet som resultat av modifiseringer utført etter Norske tilbakemeldinger.
 8. Etter å ha skutt noen tusen skudd med mør tør jeg si at det er innenfor. Har benyttet dette våpenet med 3 forskjellige sikter først testvåpnene med leupold, deretter produksjonsvåpnene med hensold og Schmidt & Bender.
 9. De 11000 er vel det de trenger for å fullføre omvepningen av HV fra AG3 til 416. At vi burde hatt et vesentlig større HV er jeg stort sett enig i.
 10. Mag er brukt av flere infanteriavdelinger i mange år og overgangen fra MG3 er tilnærmet problemfri. Vil påstå at alle som går fra MG3 til FN--Mag forbedrer skyte resultatene sine vesentlig. Grunner for at enkelte avdelinger tviholder på Dimaco er hovedsakelig mindre vekt og mindre følt rekyl.
 11. Man kjøpte også nye piper fra HK til MG3 som ikke takler blyfri ammo, nok et godt planlagt innkjøp.
 12. Vekten er vel 4gram eller ca. 62grain.
 13. FN-MAG er et fantastisk maskingevær som har vært i bruk i mange år. Utelukkende positive erfaringer med MAG. både skyte teknisk og mtp. puss og vedlikehold.
 14. Om du tar kontakt med Dillon så regner jeg med at delen likker i postkassen din før du aner.
 15. Var ikke denne annonsen merket som solgt? nå ligger de i så fall ute på Finn igjen om noen er interessert i feilvaren så kan de jo gi han et tilbud. Eller informere selger om at han bør informere i annonsen om at det er patroner fra et parti med produksjonsfeil han selger.
×
×
 • Create New...