Jump to content

ludvig

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ludvig

  1. Møre og Romsdal Molde Molde og Fannestranden Skytterlag Molde skytestadion 100 meter på papp/elektronikk 200 meter elektronikk 100 meter løpende elg, elektronisk Leirduebane Skytterhus med høy standard http://www.moldeskyting.no/ Ligger kart til Molde Skytestadion på hjemmeside
  2. Molde Pistolklubb: http://moldepistolklubb.blogspot.com/ Formann: Jarle Bjølverud 900 70 149 Fannefjord Pistolklubb www.fpk.no Formann: Torbjørn Nerland 975 00 529 Tror det er Fannefjord PK som er mest aktive på sommerhalvåret av disse, kan være et stykke og kjøre for og komme til utenørsbanen deres. Usikker på om Molde PK har skikkelig utendørsbane. Begge klubbene har en treningskveld i "Skytterhallen" på vinterstid, skyting opp til og med 50 m på elektronikk.
  3. Har en Husqvarna 1900( tror jeg? 85%sikker). Kunne tenkt meg en ny og litt bredere stokk til denne? Vet ikke noe spesielt av spesifikasjoner på denne riflen, hvilken mauser kasse den er bygd på osv... Noen somvet noe? Eventuelt kan komme med forslag til en stokk, som passer uten alt for store modifikasjoner? Skal prøve og ta noen bilder i løpet av morgendagen.
×
×
  • Create New...