Jump to content

Beretta 1301 Comp


slemmo

3,346 views

Etter noen få måneders venting så dukket den opp, siden denne modellen ikke føres i Norge så var det en spesialbestilling fra Beretta, gjennom Schou. Hagla er strengt tatt en A400 med litt egenskaper tilpasset dynamisk skyting. For min del kommer den hovedsaklig til å brukes til jakt da det ikke arrangeres dynamisk hagle i Norge (foreløbig iaf)

IMG_20180504_180527.jpg

IMG_20180504_180226 (2).jpg

3 Comments


Recommended Comments

Pen hagle, relativt slank og letthåndterlig med tanke på at den er et gassdrevet. Hvis den er like uproblematisk som Benelli M4, så er det et knall våpen. Jeg har enda ikke sett noen gode tester på hvordan BLINK systemet hevder seg mot ARGO over  lang tid, bortsett fra ulne kommentarerer om at BLINK gunker seg til på samme måte som Remington 11-87 med slapp ammo. Med normalt puss tviler jeg på om det har noen praktisk betydning. Jeg regner med denne også kom med komplett shimse-kit så man kan tilpasse den rimelig bra selv. Beretta har alltid vært flinke med detaljene.

 

Jeg har lurt litt selv på å få tak i en 1301 Tactical til å supplere en 1201FP jeg fikk tak i for 10-12 år siden. Sistnevnte var Berettas versjon av Benelli M1, modifisert for militær- og politibruk.

 

(Interessant ... Safari på iPad insisterer på å rette «politibruk» til «politibrutalitet» 😁)

  • Haha 1
Link to comment

Jeg har hatt A400 som er samme systemet, skiter ned mye mindre enn andre gasshagler jeg har erfaring med. At 1301 er bra nok til dynamisk er det ikke tvil om i alle fall.

 

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...