Jump to content

ardalz

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

ardalz's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. ardalz

    Sako Quad

    Har litt problemer med dette på min også. Gjelder spesielt på gamepoint-ammo. V-Max , som har spisse kuler, ser ut til å mate bedre hos meg.
  2. ardalz

    Howa klubben!

    OK. Takk for hjelpen! Har en salongrifle med 34cm lang kolbe, og den er litt kort. 35,5 burde gå greit.
  3. ardalz

    Howa klubben!

    Noen som kan hjelpe meg med "length of pull" på på denne (hounge) med syntetisk stokk i 308w? Vurderer å gå til anskaffelse av denne rifla, men er usikker på om jeg skal kjøpe plastikk eller GRS..
  4. Jeg har skutt ei på ca 100m med 20grs gamepoint i min quad 17hmr. Skutt i brystet fra siden. Ble ikke noe utgangshull, men den flasket ca 5m før den la seg ned. Basert på denne erfaringen Mener jeg det det fungerer tilstrekkelig, vel å merke når vinden tillater det.
  5. http://www.smola.kommune.no/nyheter/vei ... 21840.aspx" target="_blank Mye det samme år også..
  6. ardalz

    Sako Quad

    Har dessverre ikke tilgang til kronograf.. Brukte du denne metoden når du kappet? Dine resultater stemmer vel ikke nødvendigvis med resultatene jeg vil få, men det kan jo indikere et fornuftig valg av lengde.. Tipper jeg går for å beholde 22LR løpet originalt, å kappe HMR løpet. Takk for hjelpen
  7. ardalz

    Sako Quad

    Da skal jeg omformulere spørsmålet Noen som vet hva som er korteste anbefalte løpslengde for en quad uten å komme i fare for å ødelegge subsonic egenskapene?
  8. ardalz

    Sako Quad

    Takk for tipset, men det er nok for sent å angre nå Til mitt bruk tror jeg HMR vil fungere greit. Ønsker et kortere jaktvåpen(HMR) samtidig som jeg ønsker at treningsbørsa (22LR)skal være så lik som mulig. Mulig det er et dumt spørsmål men er match ammo det samme som subsonic-ammo?
  9. ardalz

    Sako Quad

    skaubjønn: (eller andre med erfaring på området..) Ser du har kappet løpet på din sako quad til 40cm. Vurderer selv noe tilsvarende (både for 22LR og 17HMR) men er redd jeg mister "subsonic" egenskapene om jeg kapper for mye. Har du testet dette? Dvs er din 22LR fremdeles subsonic med sub-ammo? Tenker i utgangspunktet å kappe begge mine løp på 43cm..
  10. Mener det kartet gjelder for tidligjakt på grågås. Jakt på skarv, har jeg ingen erfaring med. God tur!
  11. For min del var det viktig å finne en kolbe med riktig høyde på stokken. (Dvs: anbefaler å dra i butikken å prøve..) Heldigvis passet den billige baikalen helt perfekt for meg:) http://www.hagleskyting.no/haglemaal/" target="_blank
×
×
  • Create New...