muskedundern Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Skjøt en fjorårsbukk (rådyr) nå på onsdag (30.10). Hengt til mørning i 7 tiden på onsdag. Reiser bort og er borte frem til neste onsdag (06.11) og får tidligst skåret den ned på torsdag. Det er forholdsvis kjølig der jeg holder til, ca minus 2 til 2-3 pluss om natten men var varmt på dagtid her i går ca pluss 9-10 grader så er litt redd for at den får for lang behandling; synes det er litt skummelt når den ikk har noe tilsyn i nevnte periode. Den henger på velventilert låve. Har imidlertid mulighet for å partere den i dag, vakumpakke den og legge den til videre mørning i kjøleskap slik jeg har lest andre her på forumet har gjort med, etter sigende, bra resultat. Synspunkter og erfaringer tas imot med den aller største takknemmelighet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yhaug Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Tror løsningen blir å vakumpakke den. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
687eell Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Tror ikke det er noe dilemma. Gjør som det blir gjort med 95 prosent av alt kjøtt som blir fortært her i landet: Mørning i vacum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.