chmeland Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Hei Når jeg koker kraft på bein av hjortedyr blir det endel fett. Det smaker fy, så jeg lar det stivne og fjerner det før jeg reduserer krafta. I stedet for å kaste det, kan du lage meiseboller av det. Tilsett rikelig med havregryn når det har smeltet, og finn frem noen glass el. Jeg brukte ikea-kopper her, det er en fordel om de er litt kone. Ta litt hyssing og knyt en fyrstikk i enden, legg den i midten av koppen. Dette for at hyssingen ikke skal trekkes ut av den ferdige bollen. Hell koppene nesten fulle, og la det stivne. Når du skal ta bollen ut av koppen, senker du den ned i varmt vann noen sekunder først, så slipper det lett når du drar i tråden Naturen gir og naturen får.... Chr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xesray Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Har vudert å lage dette sjøl også, men ikkje komt så langt enda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.