Jeger-bo Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Skjøt en bever no i vår... Jeg flådde den og hengte opp skinnet, men det var igjen en liten "hinne"/lag med kjøtt midt på skinnet. Har hørt at det er ikke noe problem fordi småfuglene "renser" skinnet v/ å hakke av og spise de små kjøttrestene som er igjen. Så jeg brydde meg ikke noe mere om å fjerne den... Kjøttlaget er der fortsatt. Kan nok være fordi jeg hang den på en plate å lente det innat en vegg at små fuglene ikke "gjør jobben sin". Er det noen som har noen gode råd/tips og erfaringer og komme med for å bli kvitt det kjøttlaget??? Beverskinnet har forresten hunget til modning en liten stund. ca. 2 og en halv uke... På forhånd takk for gode tips og råd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.