Jump to content

cz 455 american


xhunterx

Recommended Posts

hei. har noen av dere denne systemriflen? http://alms.no/produkt.cfm?a=product&b_id=1042670" target="_blank . vett noen av dere hva rail og http://alms.no/produkt.cfm?a=product&b_id=1041133" target="_blank denne demperen er bra te riflen . åsså denne kikkerten http://www.xxl.no/ProductPage.aspx?rodu ... 487821d008" target="_blank . hadde hatt lysat på den me det tilbehøret har tenkt å kjøpe 17hmr løp til den og :) men vet dere hvor mye det koster å gjenge cz 455

Link to comment
Share on other sites

Du kommer hvertfall til å bli fornøyd med rifla :wink: har selv en 455 american i 22lr og 17hmr som er veldig presis. eneste man kan klage på er avtrekket som har litt kryp men det er ikke verre en det går :wink:

 

Har ikke erfaringer med verken kikkerten eller demperen. tror det er litt hipp som happ hvilpe demper man velger til ei salongrifle. vekta er vell største forskjellen må demperene. Har selv en SAK demper i alu for salongrifle, som er veldig lett (litt over 100 gram tror jeg) . Med 22lr og sub ammo er det bare et lite klikk fra tennstempelet og et klask når kula treffer målet som kan høres :mrgreen: 17 hmr høres ut som en 22lr i overlydshastighet med demper. Uten demper så er smellen nesten som ei jaktrifle så demper anbefales :wink:

 

17 hmr løpet mitt kom ferdig gjenget da jeg kjøpte det og 22lr løpet gjenga jeg sjøl så vet ikke hva det koster hos en børsemaker, men tipper rundt 500 kr :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...