Jump to content

Marlin mod.883 .22wmr boltaction med rørmagasin - elendig av


Jml

Recommended Posts

Heisann!

Jeg har en Marlin mod.883 .22wmr boltaction med tidenes værste avtrekk! Det er totalt ustabilt, det kan i det ene øyeblikket være hardt som f, i det andre øyeblikket-etter et nytt ladegrep-være fjærlett.. Jeg ser på dette som en smule skummelt å bruke.. Finnes det noen erstatninger for det originale avtrekket? En annen ting er at stokken er i seg selv et misfoster, men ikke helt håpløs hadde man hatt et bra avtrekk.. Er det verd pengene å sette i stand våpenet? Ifølge min far var våpenet meget presist i sin glanstid! Samlinger innenfor 50mm på 100meter var ingen problem!

 

 

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=69.212788,18.474085

Link to comment
Share on other sites

Denne burde funke: http://www.riflebasix.com/index.php?main_page=product_info&cPath=68&selectOpts=1&products_id=187

Tror jeg handlet min hos midway, lurer på om det er denne: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MidwayNorge/Products/854041&ff_pos=23&ff_origPos=23&ff_simi=100.0&ff_TrackGUID=4EADB5E5-3F6A-CC12-404E-7F000001F02C

 

Jeg har en 882 med samme opplevelse angående avtrekk som deg. Skrraaaaaaaap...bang! Dette avtrekket er en million ganger bedre og kan justeres fra fjærlett til passe tungt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fikk Boyds-stokken i går, og den ser super ut! eneste problemet er at det ikke er tatt ut for rørmagasinet på den.. noen som har tips til fremgangsmåte for å få dette til å passe? selv tenker jeg å bruke en rundfil og borremaskin..

 

er det forresten nødvendig å bedde stokken på et så lite kaliber?

Link to comment
Share on other sites

Da var stokken montert! Dremel er obligatorisk for å utføre slikt arbeid fant jeg ut.. Var en del mer arbeid en først antatt, reimfester måttte kortes inn på innsiden av skjeftet pga magasinet, og det måtte freses ut til matemekanismen i bakkant av magasinet. Var også litt tricky å få sporet til magasinet 100 prosent bent, men det gikk til slutt. Tror jeg skal ta på meg bryet med å bedde stokken med tia, men skal teste uten først!

 

Edit: da er børsja testa! Avtrekkeren vart helt super, men presisjonen var ikke helt på topp.. Skal rengjøre hele våpenet innvendig og utvendig, samt frese ut litt mer i stokken og legge i litt beddemasse her og der! Spennende å se om man får dette til å funke!?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...