Jump to content

"Powerbuy"? Aktuellt for oss her inne?


Cantona7

Recommended Posts

Hei

 

Har lett litt rundt på forumet etter såkalte powerbuy / fellesinnkjøp men kan ikke finne noe.

 

På andre forum - bla innen hjemmekino har jeg erfaring fra såkalte "Powebuy" hvor medlemmer av forumet for mulighet / tilbud om å kjøpe ett spesiellt produkt, feks en gang i måneden til sterkt redusert pris. Dette ble administrert og iverksatt av forumets administrasjon. For vår del kan det jo være aktuellt å forhandle frem knallpriser på kikkerter, kikkertsikter, turutstyr, sko osv osv.

 

Det går i praksis ut på at man får meget gode priser på ett spesiellt produkt dersom man var et visst antall folk som ønsket å kjøpe. Dersom det var krav om at feks 7 personer måtte melde seg på, ble ikke handelen iverksatt før vi hadde 7 personer som var klar. Klarte vi ikke å få nok mange personer til et tilbud - gikk tilbudet ut.

 

Innen hjemmekino var det alt fra tilbud på små, rimelige ting som kabler, mindre høytalere osv - til dyre store enheter som projektorer, store flat-TV, osv.

For vår del her er det jo snakk om å ha gode relasjoner til leverandører av div utstyr, og da forhandle frem knallpriser dersom vi er flere om ett spesifikt produkt. På flere av produktene var det flere tusenlapper å tjene.

 

Har dette vært forsøkt på dette forumet? Kan det være noe som kan vurderes?

 

Vi er jo som oftes i samme båt mange av oss - hvor oppgradering om utskifting av utstyr er en herlig del av livet vårt :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...