Jump to content

Innføre oddsen på vinner i NM500m gruppe?


Skaaning

Recommended Posts

Nå er stevnet skutt og medaljer delt ut.

Selv er jag veldig fornøyd med en 6:e plass etter resultat i Numedal. Med resultat i hånd så kommer jag til å tenke på denne uttalelsen:

 

så vet vi sånn ca. hvem som vinner

 

Nå vet ikke jag hvem skribenten tenker på.

Men hvorfor ikke begynne med spill på vinner innom benkeskytingen. Det kunne kanskje øket interessen utenfor den indre kretsen og trukket mer penger til sporten.

Ja, når jag skriver sporten så tenker jag på langholdsskytte som samlet over 25 deltaker/per dag. Trur ikke benke skyttets F1 (6PPC LV/HV 100+200m) greier å stille så mange som 10 stk på stevnet den 2 juli så der må fortjeneste muligheten være mindre. (dårligere odds)

 

Hvis jag da sier at Erik Lund tokk hjem stevnet så er det sikkert ikke et overraskende navn for den indre kretsen men en høy oddser for oss øvrige. Jag har møtt Erik to ganger og etter de jag har skjønt har han drivet med BR i mange år. Dvs han har lært seg å lese vind med hjelp av vindflagg.

 

Så tenker jag på følgende uttalelse:

 

5-6mann har rifler til det

 

Å da tenker jag på at Erik skyter noe så ”spesielt” som 6,5x55 i en standard kammer. Han kalibrer kun halsen på hylsa. Ringer det en klokke nå? Etter min meining betyr de at alle DFS skyter er en potensiell Benkeskyter en – to dager om året. De om noen må kunne lese vind.

 

Summe summarum så har det svært lite å si hvilken utrustning du har for å kunne delta i BR langhold. Til syvende og sist er det andre kvaliteter det kommer an på.

 

Med tanke på rifle må Erik ha vært en høy oddser. :wink:

 

Gratulerer Erik

 

PS. Hvis nå NBSF velger å ikke godkjenne min poengskive med 100p og 4X så blir jag gretten. Men det varer i ca en time :lol: .DS

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...