Jump to content

Kjøp av Mauser M98 og/eller 1908


mro

Recommended Posts

Heisann,

 

Har tenkt å gå til innkjøp av rifle m/ kikkertsikte, og har funne potensielle brukte våpen. Tenkte kanskje nokon har meiningar om dette er noko å vurdere i det heile.. ?

 

Det eine er ein Mauser M98, m/ Simmons Deerfield 3-9x40. Denne har ein ganske fin stokk, men sluttstykket er "selvfølgelig" modifisert for å passe med kikkertsikte. Den er nok skutt med endel etter utsjånad å dømme. Kaliber 308W.

 

Det andre er også ein Mauser men model 1908. Denne er knapt skutt noko med i det heile, maks 100 skudd etter selgar sin informasjon. Låsekasse og løp ser veldig fint ut. Stokken ser ganske vanlig ut, men treng nok ei rehabilitering, Kikkertsikte Simmons Deerfield 3-9x40 på denne også. Samt kal. 308W.

 

Pris pr våpenpakke er 3000,-..

 

Har moglegheita til å kjøpe begge, og då kan eg kanskje bytte den "nye" kassa til den finare stokken.. Om det skulle passe..

 

Eg kjem til å sjå nærare på våpena og teste dei på mandag, skal prøve å legge ut bilder da. Sikkert vanskelig for folk å sei noko utan bilder no, men her er sikkert nokre meiningar :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...