Jump to content

Jaktdepotet Fauske. Underslag og ulovlig våpensalg.


Jaktdepotet AS

Recommended Posts

Tirsdag den 3/2- gikk politiet til aksjon mot vår avdeling på Fauske, da det en tid har vært mistanke om økonomisk utroskap og mistenkeligheter om våpen, og salg av disse i avdelingen. Aksjonen ble iverksatt etter anmeldelse av en ansatt for avdelingen fra Jaktdepotet sentralt, med detaljerte lister over manglende varer

 

En ansatt på avdelingen har i lengre tid drevet sitt eget "firma" der kunder har fått en tekstmelding med beløpets størrelse, hans eget eller foreldrenes kontonumre pengene skulle betales inn på for deretter å sende pakken med varen med seg selv eller med andre familiemedlemmer som avsendere.

 

Jaktdepotet og Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med alle kunder:

1. som har kontaktet Jaktdepotet Fauske og fått varene med en annen avsender.

2. Betalt kontant, men ikke fått kvittering

3. Kjøpt våpen men mangler våpenkort.

Vi er i tillegg interessert i kontakt med personer som har kjøpt varer av samme person annonsert på Finn.no

 

Vi har i etterforskningen av saken ikke funnet noen som burde forstått dette er tyvegods og ville uansett ikke forfulgt dette noe videre. Så alle kunder kan slappe av. Ingen vil miste noe som helst som følge av dette.

 

Siden vi og politiet sitter inne med de aller fleste pakkeforsendelser som er sendt fra avdelingen ønsker vi at de som føler dette gjelder dem tar kontakt med oss. På denne måten vil vi raskt kunne samle inn fakta og få kunder krysset vekk og ingen enkeltkunder trenger da å bli kontaktet av politiet i forbindelse med kjøpet. Kunder en ikke hører fra vil ikke bli krysset ut av saken før politiet har sjekket dette nærmere.

 

Så har du handlet på Jaktdepotet Avd Fauske og ikke fått kvittering, fått en sms med et kontonummer som ikke tilhørte Jaktdepotet

Kjøpt våpen hos avdelingen på Fauske vennligst ta kontakt med oss på e-post kontor@jaktdepotet.no.

 

For at vi ikke skal drukne i henvendelser pr telefon må e-post benyttes. Pr telefon kan vi ikke hjelpe deg.

 

Vi vil informere brukere av forumet om sakens fremgang senere og ber derfor moderator korpset sørger for at tråder som omhandler emnet ikke sklir ut og at denne tråden stenges for andre brukere enn trådstarter.

 

Innlegget er redigert og lagt ut på nytt. Mauser68

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...