Jump to content

GAmoevik

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GAmoevik's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Ser jeg får ta utgangspunkt i Vihtavuori , da det virker som det er eneste mulighet å skaffe. Finner lite data på både 20 og .410, hagle generelt. Skal sjekke litt med andre oppskrifter som har lik kruttype og mulighet for komponenter. Kommer tilbake med det jeg evt. finner ut av.
  2. Lyddemper hadde vært morro å teste på .410. ( Er vell bare A tec 12 som finnes innenfor grensene her) Med subpatroner kan det ikke være mye lyd.
  3. I utgangspunktet vil jeg ikke det, men prøve å lage de med liten smell som mulig. (Så slipper jeg oppmerksomhet fra naboene:) Foreløpig er kunnskapen særdeles mangelfull, og skjønner at det er mange elementer som henger sammen. Skjønner ikke helt sammenhengen med trykk, fart og lyd.
  4. Takker! De 2 siste i lista så spennende ut. (Har heldigvis en kompis fra Italia, så da skal jeg klare å finne frem:) Legger med bilde av en oppskrift jeg fant også.
  5. Ser her:) Tusen takk! Har ikke kjøpt inn komponenter ennå, da jeg håpet å ta utgangspunkt i de som virket mest lovende. Skjønner jeg har litt å lære og mange faktorer som spiller inn for å få til det jeg ønsker , og ikke minst tilgangen på komponenter. Skjønner foreløpig ikke helt sammenhengen mellom fart, trykk og lyd ennå. Kommer til prøve ca som du. Er du fornøyd med den? Kanskje ennå lettere ladninger. Lurer på å ta utgangspunkt i krutt først. Green dot hvis jeg finner det?
  6. Ja, det er nå gjort både en og to ganger, men må sikkert igjennom en og to ganger til:) Bøker er på vei. Burde vært mer tydelig i første innlegg om ladedata (.410) som fungerer og med komponenter som lar seg gjøre å skaffe.
  7. Takk for svar. Ja, ny sengelektyre er på vei fra Ballistic:) Har sjekket en del på webben og har funnet noe data. Håpet at noen her på berget hadde testet ut dette før meg og kunne dele noe som fungerer bra.
  8. Takk for plass til en til i kammeret;) Meldte meg inn her da jeg begynte å tråle interwebben etter "stille" ammunisjon til kaliber 20. Italienerene (Fiocchi og B&P i allefall, og en god del andre) leverte dette tidligere, men er vanskelig å oppdrive her til lands. Har derfor funnet ut at det er på tide å prøve å lade dette selv. Har startet jakten, men terrenget er foreløpig noe uoversiktlig. Er det noen som har og evt. kunne tenke seg å dele noe ladedata av kaliber 20 low noise, silent eller subsonic? På forhånd takk og håper dette innlegget ble riktig:)
  9. Har også ønske om lære meg å lade til både 20 og 410. Er helt grønn og vanskelig å vite hvor en skal starte! Double, du må gjerne dele litt her.
×
×
  • Create New...