Jump to content

PixelProvokatør

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PixelProvokatør

  1. Mener det stod noe om det ja, men uansett, jeg fikk innvilget søknaden. De må gjerne endre på ting i etterkant, men jeg skal ikke bli økonomisk ansvarlig for dette. Det kalles forsvarlig forvaltning. Se for øvrig posten min litt opp i tråden.
  2. Veldig overrasket over at du fikk avslag egentlig. Svaret jeg fikk fra våpenkontoret sør-øst var at " du får erstatning for innlevert våpen". Uansett er det viktig å klage på alle avslag som de forsøker å gi. Klag helt til siste instans. Ville de heller ikke erstatte søknadsgebyr ?
  3. Snakket med Politiet (våpenkontoret) forrige uke. Damen, som for øvrig hadde peiling på hva hun snakket om kunne opplyse om følgende. Du får erstatning for kjøpesum, du får tilbake søknadsgebyr (dersom du kun søkte om ett våpen på søknaden. Hun mente også det var rimelig at ammunisjon som innleveres dersom du ikke har gyldig våpenkort på en annen 22lr erstattes.
  4. Vedørende søknad om erstatning. Kan man søke om erstatning ift modifikasjoner man har gjort, kjøp av demper, ekstra mag, og evt krav om innlevert ammo grunnet bortfall av våpenkort, betalt søknadsgeby?
  5. Kjapt spørsmål her. Dersom man mister våpenkortet på Ruger'n etter evt innlevering, hvordan står det seg ift ammunisjonen man besitter. Strengt tatt har man vel ikke lov å ha dette når man ikke har våpenkort på 22lr lenger. Erstatter politiet også dette?
×
×
  • Create New...