Jump to content

HT

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HT

  1. 10 hours ago, torese said:

    Send meg gjerne pm om du skal selge browningen. Perfekt første hagle til min sønn på 16.

     

    Tore

    Det skal jeg gjøre. Blir nok til at jeg legger de ut på Finn ettersom det er flere interesserte. 

    • Like 1
  2. On 1/29/2024 at 3:56 PM, Jegermeistern said:

    Den snertne, Sauer-en bør vel ikke fores med stålhagl, hvertfall ikke til mengdetrening, men det finnes jo jaktpatroner av materialer som våpen "litt opp i årene" tåler. Hva veier denne lille lekkerbiskenen (ser ikke bort fra at jeg kan legge inn bud, hvis du skal selge den)?

    2,9 veier den. 
     

    Ellers kan jeg melde at Browningen har blitt brukt med stål og ble visstnok kjøpt for å erstatte Saueren når blyhagl ble forbudt. Noen i familien som hadde bedre hukommelse en andre der. 

    8 hours ago, hovdeknuten said:

    Har den Browningen løse choker som er mulig å skru ut? isåfall  vil du nok ikke ha noe stort problem med å få 5000 for den, eneste minuset er at kaliber 20 var bedre med blyammo...:) 

    Ser ikke sånn ut, med mindre jeg ikke vet hva jeg skal se etter, noe det er rimelig høy sjanse for. Glatt overflate, ingen spor. 

  3. 1 hour ago, Jegermeistern said:

    Den Browningen ser jo ut til å være "pitterde' ber' einnj ny", som en nabo av meg brukte å si, når han solgte (gamle og markspiste) båter til tillitsfulle kjøpere. Jeg vil anta den er godkjent (eller hvertfall sterk nok) til å skyte stål leirduepatroner.

     

    Den snertne, Sauer-en bør vel ikke fores med stålhagl, hvertfall ikke til mengdetrening, men det finnes jo jaktpatroner av materialer som våpen "litt opp i årene" tåler. Hva veier denne lille lekkerbiskenen (ser ikke bort fra at jeg kan legge inn bud, hvis du skal selge den)?


    Begge er brukt til fasanjakt i Skottland, mulig de har litt andre regler for godkjent ammunisjon der. Kan se på et litt mer presist svar på vekt, men mener det i alle fall er mindre en en vannmelon, og det som er positivt er at den er mye mer ergonomisk å bære på. 

     

    1 hour ago, bobby said:

    Er kolbekammen påbygget eller reparert på den kal 20?

    Kan se ut som den er limet-men mulig jeg ser feil ...


    Er ikke begge kal 20? 😅 kan ikke se noe rare skjøter der, men Politiet kan melde at jeg har «mangelfull kompetanse» på dette så utelukker ingenting. 

     

    1 hour ago, amatør said:

     

    675 står sannsynlig for juni 1975

     

    Det er ikke Sauer, de folka stakk til vest-tyskland, men en "vorm" forkortelse for "vormals" tidligere. Altså, en DDR hagle merket med tidligere Sauer. 

    Se der ja, datostempling er jo ryddig. Kan også melde at den er utstyrt med Special-Gewehrlaufstahl for de som liker sånt. 

  4. Har et par gamle hagler etter et dødsbo, men usikker på om de er verdt noe eller verdt bryet med å selge. Det er en Browning 425 20/76 og en Sauer Suhl, det står 675 inni men forhandler mente mod 8, 20/70. Hørtes litt ut som om det bare var å kvitte seg med. 

×
×
  • Create New...