Jump to content

HT

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HT's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. HT

    Gamle hagler, verdt noe?

    Da er begge to lagt ut på Finn, vet ikke om jeg får lov å legge link her men da ligger de i alle fall ute. Takk for all hjelp:)
  2. HT

    Gamle hagler, verdt noe?

    Det skal jeg gjøre. Blir nok til at jeg legger de ut på Finn ettersom det er flere interesserte.
  3. HT

    Gamle hagler, verdt noe?

    2,9 veier den. Ellers kan jeg melde at Browningen har blitt brukt med stål og ble visstnok kjøpt for å erstatte Saueren når blyhagl ble forbudt. Noen i familien som hadde bedre hukommelse en andre der. Ser ikke sånn ut, med mindre jeg ikke vet hva jeg skal se etter, noe det er rimelig høy sjanse for. Glatt overflate, ingen spor.
  4. HT

    Gamle hagler, verdt noe?

    Begge er brukt til fasanjakt i Skottland, mulig de har litt andre regler for godkjent ammunisjon der. Kan se på et litt mer presist svar på vekt, men mener det i alle fall er mindre en en vannmelon, og det som er positivt er at den er mye mer ergonomisk å bære på. Er ikke begge kal 20? kan ikke se noe rare skjøter der, men Politiet kan melde at jeg har «mangelfull kompetanse» på dette så utelukker ingenting. Se der ja, datostempling er jo ryddig. Kan også melde at den er utstyrt med Special-Gewehrlaufstahl for de som liker sånt.
  5. HT

    Gamle hagler, verdt noe?

    Ja, satser på jeg har tatt bilde av relevant del av våpenet da. Made in GDR er jo en fin detalj.
  6. Har et par gamle hagler etter et dødsbo, men usikker på om de er verdt noe eller verdt bryet med å selge. Det er en Browning 425 20/76 og en Sauer Suhl, det står 675 inni men forhandler mente mod 8, 20/70. Hørtes litt ut som om det bare var å kvitte seg med.
×
×
  • Create New...