Jump to content

triise

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

triise's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Month Later
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sendte inn og fikk innvilget en søknad på halvautomat Hatsan Escort, og oppga i søknaden 66 cm på løpslengde. Etter litt frem og tilbake kom jeg over en hagle av samme merke og modell på finn.no med 71cm løpslengde. Har fått diverse svar fra folk om at jeg ikke trenger søke på nytt så lenge den holder seg innenfor lovens krav, og det står det forøvrig også i vedtaksbrevet fra politiet (minimum 40 cm). Spørsmålet er; har noen av dere vært i samme situasjon og har erfaring med at våpenkontoret har krevd at man sender inn ny søknad (og må betale nytt gebyr) før man evt kan køpe? Der står jo 66 cm i tillatelsen, kan man evt skrive over med 71 cm når papirene sendes inn? Har sendt en e-post til våpenkontoret i Tromsø med spm, så får sikkert svar etterhvert. Men lurte på om noen har hatt samme problemstilling.
  2. Nei, behøver overhodet ikke være aimpoint (han som hadde rifle på bana sa det var noe billig kinagreier). Det var mer likt det siktet som du har på halga. Har du frest sporet selv eller benyttet børsemaker?
  3. Nei, den er ikke flat. men skinna er helt "firkantig" om du skjønner hva jeg mener, helt framover til kornet. Så spm er vel da hvordan man fester noe på denne. Forsøkte å ta bilder av skinna.
  4. Vet ikke om denne blir å passe på min, da jeg har en helt rett skinne på toppen, uten noe hull mellom skinne og løp(?). regner med man må ha bittelitt innsnevring mot løpet (om du skjønner hva jeg mener) for at denne skal sitte fast?
  5. Hei! Har ei gammel Star Baikal IJ 27 som jeg tenkte å få montert ei picatinny-skinne på. Har googlet meg fram til at det ikke finnes noe som man bare kan skru rett på. Noen som har erfaringer eller tips til hvoran jeg kan få montert en skinne på denne hagla? Jeg har både søyleboremaskin og gjengesett tilgjengelig (og kompetanse til å bruke slikt), men tanken på å begynne å borre opp å gjenge sånn helt uten videre gjør meg litt skeptisk... Bakgrunnen for dette er at jeg fikk prøve en hagle med rødpunktsikte på lerduebanen, og traff med den 8 av 10, mens pekingen gir meg generelt 3-4 av 10.
×
×
  • Create New...